Billeje
Åre
Oversæt
Sverige // Åre
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Åre: Sixt biludlejning online booking

Sixt billeje i Åre ruster dig til en tur gennem en af Jämtlands mest attraktive rejsedestinationer, og vi er som altid klar til at finde den transportløsning, der passer bedst til dine individuelle behov. Åre er kendt som et af Sveriges bedste skisportssteder, og byen tiltrækker hvert år rejsende fra nær og fjern, der vil prøve kræfter med pisterne, hvoraf flere hører til i den absolutte verdensklasse. Men Sixt Biludlejning i Åre får du optimale betingelser for at tage fat på de mange svenske friluftsoplevelser, og der bliver masser af tid til at være spontan og udforske det store område på egen hånd, så lej en bil her hos os. Hjertelig velkommen til Åre!

 
 • Åre Oestersund Lufthavn
  Åre Östersund Flygplats
  832 96 Frösön

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Åre
  Sankt Olavs väg 33
  837 52 Åre

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Åre Oestersund Lufthavn

  Sixt Billeje
  Åre Östersund Flygplats
  832 96 Frösön

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Åre

  Sixt Billeje
  Sankt Olavs väg 33
  837 52 Åre

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Åre

Åre er en by, der er skræddersyet til en aktiv ferie. Om vinteren har byen nogle af verdens bedste skipister, og om sommeren indbyder området til cykling i et af Sveriges største mountainbikeområder. Derudover er der også mulighed for at prøve kajaksejllads og paragliding, hvis man ellers tør. Trænger du til at få pulsen ned efter en anstrengende dag på pisterne, cykelruterne eller måske i luften, så er det bare at hoppe ind i Sixt bilen og køre på opdagelse i den hyggelige by med de mange hoteller. Her finder du helt sikkert en spændende restaurant eller en afslappet café, hvor du kan runde en aktiv dag af og samle kræfter til morgendagens udfordringer med et godt måltid. Har du lyst til at kombinere strabadserne med lidt lokalhistorie, kan du med fordel besøge byens gamle kirke, der stammer helt tilbage fra det 13. århundrede. Biludlejning i Åre er det perfekte valg for aktive rejsende, der samtidig nyder at afslutte dagen på mere afslappet vis, og hos Sixt glæder vi os til at finde den rigtige bil, så opholdet kører efter dit eget tempo.

Biler til friluftselskere og forretningsrejsende

Med Sixt billeje i Åre har du mulighed for skabe det optimale program, hvor du helt selv bestemmer, hvor du vil hen og hvornår. Vores kontorer står klar med personbiler, stationcars samt terrængående 4x4 der gør sig godt om vinteren, samt cabrioleter, der passer perfekt til sommertemperaturer. Ekstraudstyr som GPS, autostol eller måske snekæder kan selvfølgelig bestilles direkte hos os på kontoret, og har du spørgsmål, eller kommer du i tanke om, at du mangler noget undervejs, er det bare at ringe til os. Lad os sørge for transporten, og så sørger du selv for eventyret!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice