Billeje i Alvesta

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Alvesta

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Alvesta Hovedbanegård der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Alvesta

Sixt Biludlejning i Alvesta

Sixt Biludlejning i Alvesta

Alvesta er beliggende på Sveriges sydspids og er et fremragende udgangspunkt for at udforske både kysten, naturen og de nærliggende storbyer. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Alvesta kommer du nemt og fleksibelt frem og tilbage mellem forskellige destinationer i det sydsvenske og er samtidig herre over rute og tempo. Hos os får du kvalitet for dine penge, når du vælger en af vores mange lejebiler til fantastisk billige priser. Lej en bil hos Sixt her på hjemmesiden og tilpas køretøjet dine personlige behov.Sixt Biludlejning i Alvesta sørger for, at det hele kommer til at køre på skinner selv, selv efter at du er stået af toget eller flyet. Du får hurtigt tildelt din lejebil og kan komme videre til din næste aftale eller destination. Vores udbud af udlejningsbiler spænder bredt, og du kan vælge mellem alt fra luksuriøse sportsvogne til økonomibiler, cabrioleter og minivans med plads til hele familien. Hos os er billeje i Alvesta dog mere end bare billeje. Du kan naturligvis vælge mellem vores mange ekstra tilbud og på den måde skræddersy en deal, der passer perfekt til dine planer!
Kør en tur tilbage i tiden

Kør en tur tilbage i tiden

Når du benytter dig af billeje i Alvesta, er listen af tilgængelige naturoplevelser og kulturseværdigheder lang. Træd på speederen og oplev Småland! Én af områdets mest populære attraktioner, Huseby Bruk, ligger i den modsatte ende af søen Salen, blot 25 minutter væk med en lejebil fra Sixt. Huseby Bruk er et levende museum, der består af en hel by. Her kan du opleve alverdens gamle håndværk, når du besøger savværk, smedje, vandkraftværk og kornmølle.
Shopping og storbyliv

Shopping og storbyliv

Hvis du ikke er så vild med landet og historie og hellere vil opleve nutidens byliv, kan du i stedet sætte dig bare rattet og køre en tur til enten Gøteborg eller Malmø. Byerne ligger inden for nærmeste rækkevidde, så skru op for musikken og nyd den smukke køretur. Malmø er som bekendt the place to be, hvis du er vild med at svinge kreditkortet og nedlægge butik efter butik. Her finder du uden tvivl en souvenir eller to, som du kan tage med hjem, og altid til en god pris. Gøteborg er Sveriges næststørste by og har derfor selvsagt en masse at tilbyde dig på bilferien. Hvis du er rigtig heldig, ankommer du måske endda til den årlige filmfestival, så du kan spotte en berømthed eller to!
Show more
Godt at vide når du lejer i Alvesta
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Alvesta?
For at leje bil hos SIXT i Alvesta skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Alvesta.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Alvesta?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Alvesta. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 34 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Køretøjet
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)
FAQs om lejemål i Alvesta
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Alvesta?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Alvesta?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Alvesta?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Alvesta

Vis mere