Billeje
Alvesta
Oversæt
Sverige // Alvesta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Alvesta: Sixt biludlejning online booking

Alvesta er beliggende på Sveriges sydspids og er et fremragende udgangspunkt for at udforske både kysten, naturen og de nærliggende storbyer. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Alvesta kommer du nemt og fleksibelt frem og tilbage mellem forskellige destinationer i det sydsvenske og er samtidig herre over rute og tempo. Hos os får du kvalitet for dine penge, når du vælger en af vores mange lejebiler til fantastisk billige priser. Lej en bil hos Sixt her på hjemmesiden og tilpas køretøjet dine personlige behov.

 
 • Alvesta Hovedbanegård
  Alvesta Järnvägsstation
  342 30 Alvesta

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø. - Sø.11:00 - 15:00
  Helligdag12:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Alvesta Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Alvesta Järnvägsstation
  342 30 Alvesta

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø. - Sø.11:00 - 15:00
  Helligdag12:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Alvesta

Sixt Biludlejning i Alvesta sørger for, at det hele kommer til at køre på skinner selv, selv efter at du er stået af toget eller flyet. Du får hurtigt tildelt din lejebil og kan komme videre til din næste aftale eller destination. Vores udbud af udlejningsbiler spænder bredt, og du kan vælge mellem alt fra luksuriøse sportsvogne til økonomibiler, cabrioleter og minivans med plads til hele familien. Hos os er billeje i Alvesta dog mere end bare billeje. Du kan naturligvis vælge mellem vores mange ekstra tilbud og på den måde skræddersy en deal, der passer perfekt til dine planer!

Kør en tur tilbage i tiden

Når du benytter dig af billeje i Alvesta, er listen af tilgængelige naturoplevelser og kulturseværdigheder lang. Træd på speederen og oplev Småland! Én af områdets mest populære attraktioner, Huseby Bruk, ligger i den modsatte ende af søen Salen, blot 25 minutter væk med en lejebil fra Sixt. Huseby Bruk er et levende museum, der består af en hel by. Her kan du opleve alverdens gamle håndværk, når du besøger savværk, smedje, vandkraftværk og kornmølle.

Shopping og storbyliv

Hvis du ikke er så vild med landet og historie og hellere vil opleve nutidens byliv, kan du i stedet sætte dig bare rattet og køre en tur til enten Gøteborg eller Malmø. Byerne ligger inden for nærmeste rækkevidde, så skru op for musikken og nyd den smukke køretur. Malmø er som bekendt the place to be, hvis du er vild med at svinge kreditkortet og nedlægge butik efter butik. Her finder du uden tvivl en souvenir eller to, som du kan tage med hjem, og altid til en god pris. Gøteborg er Sveriges næststørste by og har derfor selvsagt en masse at tilbyde dig på bilferien. Hvis du er rigtig heldig, ankommer du måske endda til den årlige filmfestival, så du kan spotte en berømthed eller to!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice