Billeje
Ängelholm
Oversæt
Sverige // Ängelholm
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ängelholm: Sixt biludlejning online booking

En udlejningsbil er et must for rejsende, der ønsker at udforske Ängelholm og omegn på egen hånd. Dit tempo, din rute. En nem løsning til en billig pris. Hos Sixt Biludlejning i Ängelholm finder du en masse forskellige udlejningsbiler og kan vælge netop den variant, der passer bedst til dine behov og din rejse. Udvalget inkluderer bl.a. 4x4, kompakte familiebiler, varevogne, sportsvogne og cabrioleter. Der er masser af modeller og prisklasser, men uanset hvilken bil du vælger, hjælper vi dig med at få mest muligt ud af din tur! Lej en bil med det samme. Vi sidder klar til at hjælpe dig med billeje i Ängelholm!

 
 • Ängelholm Helsingborg Lufthavn
  Ängelholms Flygplats
  262 91 Ängelholm

  Ma. - Fr.08:00 - 23:30
  Lø.12:00 - 13:00
  Sø.13:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Ängelholm
  Hammargatan 5
  262 71 Ängelholm

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Book ved denne station

 • Ängelholm Helsingborg Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ängelholms Flygplats
  262 91 Ängelholm

  Ma. - Fr.08:00 - 23:30
  Lø.12:00 - 13:00
  Sø.13:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Ängelholm

  Sixt Billeje
  Hammargatan 5
  262 71 Ängelholm

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ängelholm

Sixt hjælper dig med mere end bare billeje i Ängelholm. Vi sørger for, at du kan skræddersy dit køretøj, så du får alt det, du har brug for til turen. I en fremmed by eller for den sags skyld land kan det være svært at finde rundt uden hjælp. Derfor kan du tilføje GPS navigation, når du booker hos os, ligesom vi også tilbyder automatgear til de lange køreture. Har du ungerne med på bagsædet, kan du naturligvis også leje autostole.

Aktiviteter for enhver

Så snart du lander i Sverige, er det bare afsted på eventyr! Besøg Rönne å, som snor sig igennem byen. Her kan du både fiske og vandre eller måske endda bevæge dig ud på dybt vand til kanosejlads eller en bådtur med svensk eller engelsk guide. Er du mere til indendørs aktiviteter, kan du tage et smut på jernbanemuseet og opleve de svenske jernbaners udvikling helt tilbage fra midten af 1800 tallet. Bliver det for meget med alle aktiviteterne, kan du naturligvis køre en tur til vandet i din lejebil fra Sixt og tage en slapper på den 6 kilometer lange, børnevenlige badestrand. Hop i badebukserne eller træd ud af din comfortzone med den 500 meter lange nudiststrækning!

I bil ud af byen

Dette er en skøn destination, men med hjælp fra Sixt Biludlejning i Ängelholm er du kun en kort køretur fra de mange nærliggende attraktioner. Besøg eksempelvis Helsingborg, som ligger blot 30 kilometer væk i bil. Byen ligger flot ved vandet og har noget for enhver smag. Nyd f.eks. en picnic i én af de smukke haver, før duatter vender bilens snude mod Ängelholm. Er du mere til natur end til by, må du ikke gå glip af Söderåsen National Park eller Kullaberg Nature Reserve!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice