Billeje
Wembley, London
Oversæt
Storbritannien // Wembley, London
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Wembley, London: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Wembley London og oplev forstaden, der både huser Storbritanniens legendariske Wembley Stadium, imponerende hindutempler og charmerende byparker. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du også nemt smutte forbi Londons bykerne og svælge i musicaltilbud, luftture i London Eye og et historisk kig i seværdigheder som Westminster Abbey. Det er tid til at opleve Wembley og London i en Sixt udlejningsbil, som du uden videre kan reservere allerede i dag. Velkommen til!

 
 • London Wembley (Nord)
  GEC Est. Courtenay Rd.,East Ln
  HA9 7ND Wembley, London

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • London Wembley (Nord)

  Sixt Billeje
  GEC Est. Courtenay Rd.,East Ln
  HA9 7ND Wembley, London

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Wembley

Wembley er forstad til London, og den ligger under en halv times kørsel fra hovedstaden. Ved at vælge billeje i Wembley bliver det kort sagt intet problem at tage turen frem og tilbage. Wembley er særligt kendt for sit imponerende stadion, hvor der afholdes gigantiske koncerter og sportsevents, herunder fodboldlandskampe. Du bør derfor få en rundvisning på stadionet eller forsøge at opleve et live arrangement, ligesom du naturligvis skal nyde synet af den arkitektoniske perle, The White Horse Bridge, der ligger lige ved stadionet. Wembley er også kendt for hindutemplerne Neasden Temple og Ealing Road Temple, hvor du i sandhed kan nyde spektakulære bygningsværker. Det er også i skønne Wembley, at du finder Churchills bunker. Med biludlejning i Wembley kan du kort sagt nå forbi nogle af Storbritanniens bedste seværdigheder.

London og oplandet

Med billeje i Wembley ligger det lige for at tage et smut ind til London. Oplev musicaltilbuddene i West End, tag en sejltur på Themsen eller en lufttur i London Eye. Med seværdigheder som Buckingham Palace, St. Paul’s Cathedral, British Museum, The National Art Gallery, Piccadilly Circus og de mange nærliggende shoppinggader står tiden aldrig stille i metropolen, der allerede har vundet manges hjerter. Billeje kan dog også bringe dig til Londons opland, der bl.a. kan sende dig på rundtur i Oxford, Richmond, Hampton Court, Stratford Upon Avon og Bath. Valgmulighederne står ganske enkelt i kø.

Hvilke biler tilbyder vi?

Hos Sixt Biludlejning i Wembley, er der både økonomibiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, alt efter hvilken station du vælger i byen. Du kan være sikker på, at bilerne er toptunede, så de er klar til at tage dig med på det ønskede eventyr. Hovedparten af udlejningsbilerne har kørt under 25.000 km, når du får overdraget bilnøglerne. Bestillingen af lejebilen kan klares nemt over nettet eller via telefonen, når du blot husker på, at du ikke kan reservere bestemte modeller, men derimod den ønskede kategori.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice