Billeje
Stansted
Oversæt
Storbritannien // Stansted
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Stansted: Sixt biludlejning online booking

Lad bilrejsenblive skudt i gang ved Sixt Biludlejning i Stansted, hvis du vil opleve det sydlige Storbritannien. Stansted er beliggende i det sydøstlige England, blot 60 km fra centrale London. De fleste ankommer eller forlader Stansted via byens lufthavn, og så er det utroligt praktisk, at Sixtkontoret findes lige i nærheden. Med billeje i Stansted kommer du hurtigt bag rattet i en komfortabel kvalitetsbil, der kan tage dig direkte til din endelige destination. Udforsk alle de seværdigheder, du drømmer om, eller udnyt din udlejningsbil til at tage rundt mellem forretningsmøderne og hotellet.

 
 • London Stansted Lufthavn
  Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.10:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • London Stansted Lufthavn

  Sixt Billeje
  Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.10:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Stansted

Når du lejer en af vores prisvenlige biler ved Sixt Biludlejning i Stansted, får du en komplet frihed til at tage på opdagelse og lade rejsen foregå, som du ønsker det. Slip for at skulle trænges med andre rejsende eller skulle vente på de forsinkede busser og toge. I Stansted er det værd at besøge det fascinerende Mountfichet slot i normannisk stil, der er smukt beliggende på en bakketop, og som både har været bosat af romere, saksere og vikinger. Derudover kan du blandt andet udnytte Sixtbilen til at køre til det skønne, beskyttede skovområde Hatfield, hvor du kan snuppe en gåtur blandt hjorte eller en tur i robåd på søen, ligesom bilen kan sætte kurs mod London med kongeslottet Buckingham Palace, masser af folkeliv i Covent Garden eller shopping på Oxford Street. Det er helt op til dig, hvad der skal foregå på netop din Englandsrejse.

Stanstedfilialen har masser af nyttige ekstratjenester

Det er nemt og hurtigt at bestille udlejningsbilen og ekstraudstyret ved Sixt Biludlejning i Stansted. Du gennemtjekker blot udvalget direkte på Sixts hjemmeside, hvor priserne fremgår, og derefter er det bare at gribe telefonen for at ringe til medarbejderteamet eller bestille via hjemmesiden, hvis du er fuldstændig sikker på dit valg. Således sikrer du, at køretøjet og lejekontrakten er klar ved din ankomst til Stansted, og du vil kunne begynde bilrejsen med det samme. Sixt billeje i Stansted giver dig muligheden for at vælge din foretrukne bilkategori blandt et sortiment, der inkluderer alt fra smarte økonomibiler og robuste 4x4'er til komfortable stationcars og luksus sportsvogne. Valget er dit, og så garanterer vi dig en bil fra den valgte bilkategori i så lang eller kort en periode, du ønsker det. Få mere ud af opholdet i Storbritannien med en lejebil fra Sixt. Vi er en af de største aktører i branchen!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice