Billeje
Sheffield
Oversæt
Storbritannien // Sheffield
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sheffield: Sixt biludlejning online booking

Sheffield er en af Storbritanniens største byer og er derfor et spændende sted at holde ferie. Lej en bil hos Sixt og få mulighed for at komme rundt omkring i hele Yorkshire, så du får en masse ekstra oplevelser med i købet. Biludlejning i Sheffield er lettilgængeligt, og vi tilbyder en del forskellige typer biler, så det kan kun blive en god start på din ferie. Vil du have alt på plads til kør selv ferien eller forretningsopholdet i god tid, så lej din bil hos Sixt allerede i dag.

 
 • Sheffield Castlegate
  7 Broad Street W
  S1 2BQ Sheffield

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Sheffield Castlegate

  Sixt Billeje
  7 Broad Street W
  S1 2BQ Sheffield

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sheffield

Sheffield er er grøn by. En tredjedel af byen ligger nemlig inde i den enorme nationalpark Peak District. Det gør det til en fantastisk rolig by, hvor det altid er muligt at få sig lidt frisk luft, når der er behov for det. Byen er herudover rig på museer og gallerier. Tag f.eks. et kig på Millenium Gallery. På Kelham Island Museum kan du stifte bekendtskab med byens industrielle historie inden for stålproduktion. Der er endvidere flere teatre i lokalområdet, og den engelske teatertradition er bestemt værd at opleve. New Moor Market er et madmarked, hvor du kan gå ombord i det engelske køkken komplementeret af intet mindre end russiske og jamaicanske traditioner.

Tag turen til Yorkshire

Ved at benytte dig af billeje i Sheffield får du adgang til en lang række seværdigheder i området, såsom den gamle vikingeby York, som ligger uden for London. På Jorvik Viking Centre får man lov til at rejse 1000 år tilbage i tiden. Domkirken York Minster er samtidig den største gotiske domkirke nord for Alperne. Du befinder dig også i området for Robin Hood traditionen, og på egnen finder du en rækkeattraktioner, som hylder skovhelten. Særligt for de yngste kan dette være et hit. Også ture til andre byer kan måske have din interesse. Manchester ligger ganske tæt ved, eller hvad med Lincoln, der med sin legendariske domkirke kunne være et velvalgt udflugtsmål.

Sixts biludlejning har øje for services

Med billeje i Sheffield og omegn kan du nemt bevæge dig rundt på egnen. Sixt er altid opmærksom på dine behov og ønsker, ligesom vi tilbyder dig den bedste service. Vi kan ikke garantere dig en specifik bilmodel, kun kategorien, når du bestiller. Til din økonomibil, stationcar, sportsvogn eller 4x4 kan du dog tilvælge ekstraudstyr, såsom børnesæder, automatgear og GPS, når du benytter dig af vores biludlejning i Sheffield.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice