Billeje
Nottingham
Oversæt
Storbritannien // Nottingham
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nottingham: Sixt biludlejning online booking

Trækker det i din indre Robin Hood, og har du fået lyst til at aflægge Nottingham et besøg, står Sixt klar til at tilbyde dig biludlejning i Nottingham, således at du kan få maksimalt ud af din ferie og komme omkring i området på bekvem vis. Du kan vælge mellem mange forskellige typer kategorier såsom stationcars, sportsvogne, cabrioleter, 4x4 og økonomibiler. I Storbritannien kører man som bekendt i venstreside af vejen, og det skal man da lige vænne sig til, men når det er sagt, er det et både roligt og behageligt land at være på bilferie i.

 
 • Nottingham Banegård
  Carrington Street, Unit 6
  NG2 3AQ Nottingham

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Nottingham Banegård

  Sixt Billeje
  Carrington Street, Unit 6
  NG2 3AQ Nottingham

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Nottingham

I Nottingham finder du både et smukt historisk centrum samt masser af moderne seværdigheder. Bl.a. kommer tøjdesigneren Paul Smith herfra, hvilket kan mærkes på shoppemulighederne. Tag også forbi det gamle kniplingemarked, Lace Market, som idag huser hoteller, restauranter og butikker. Facaderne er yderst seværdige. Du kan også indtage verdens ældste værtshus, det siger de i hvert fald selv på Ye Olde Trip to Bethlehem, som eftersigende har haft udskænkning siden 1189!

Robin Hood og Nottingham egnen

Lej en bil hos Sixt og besøg Newark Castle, når du nu er på Sherwoodegnen. Slottet har en særlig betydning for de Robin Hood indviede. Selve den berygtede skov finder du 30 km nord for byen. Du kan også tage en tur til Lincoln og se den fantastiske katedral samt hele katedralkvarteret, som går tilbage til middelalderen. Kuriøst er det også at se nærmere på de forskellige seværdigheder og adventuretilbud, som står i Robin Hoods tegn. Måske har du lyst til at spise oppe i et træ i Treehouse i Alnwicks eller komme op på hesten. Med Sixt billeje kommer du nemt rundt til det hele.

Biludlejning i Nottingham giver dig frihed til at opleve Storbritannien

Vi er glade for at kunne tilbyde dig vores billeje i Nottingham. Der er mange gode grunde til at benytte sig af biludlejning i Nottingham. Du bliver tilbudt vores gode service samt en masse ekstra tilbud, således at din bil er udstyret med lige præcis det, du har brug for, f.eks. børnesæder, automatgear og GPS. Husk på, vi ikke har mulighed for at garantere modellen, kun kategorien, når du bestiller.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice