Billeje
Newtownards
Oversæt
Storbritannien // Newtownards
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Newtownards: Sixt biludlejning online booking

Hvorfor ikke tage den lejede bil rundt i Nordirland? Udgangspunktet kunne passende være den større by Newtownards, ofte blot kaldt Ards, der ligger i kort afstand af Belfast. Lej bilen hos Sixt Biludlejning i Newtownards og skyd bilferien i gang, når du ønsker det. Vores udlejningssortiment er kvalitativt, og bilerne hentes fra verdensførende producenter. Priserne er imidlertid yderst gunstige, da vi gerne vil give alle muligheden for at få adgang til en udlejningsbil på rejsen, hvad enten du rejser rundt på de hjemlige breddegrader eller skal ud mod fjerne kyster. Kontakt os angående billeje i Newtownards allerede i dag.

 
 • Newtownards
  39 Portaferry Road
  BT23 8NN Newtownards

  Ma. - Fr.09:00 - 17:30
  Lø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Newtownards

  Sixt Billeje
  39 Portaferry Road
  BT23 8NN Newtownards

  Ma. - Fr.09:00 - 17:30
  Lø.09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Newtownards

Byen Newtownards bringer dig mod Nordirland, nærmere betegnet nordspidsen af Strangford Lough. Tag tid til at slentre rundt i bykernen med seværdigheder som det 41 meter høje Scrabo Tower fra 1857 og de mange hyggelige kunstværksteder. En anden attraktion i nærområdet er Ballycopeland Windmill, der var i brug frem til 1915. Når du har tilvalgt vores tilbud fra Sixt Biludlejning Newtownards, har du alle muligheder for at køre rundt til de mange naturperler, der omkranser stedet. Hvad siger du f.eks. til at besøge nogen af de mange gode irske golfbaner? Eller vil du mon nyde den uspolerede natur ved Ards Peninsula? I og med at der kun er ca. 16 km ind til Nordirlands hovedstad Belfast fra Newtownards, er det oplagt at tage turen forbi storbyen, der bl.a. huser seværdigheder som fængslet Crumlin Road Gaol, krigsskibet HMS Caroline fra Første Verdenskrig samt en af verdens førende attraktioner, Titanic Belfast. Museet lader dig træde ind i en tidslomme, hvor du kan opleve, hvordan skibet i sin tid blev bygget i netop Belfast.

Her bestiller du billeje i Newtonards

Er du interesseret i at leje en bil hos Sixtteamet i Storbritannien, kan du kontakte os på flere forskellige måder. Vi sidder eksempelvis klar ved telefonlinjerne. Husk blot, at du skal ringe direkte til det kontor, hvor du vil leje bilen. Du kan også indtaste din bestilling her på siden, hvis du allerede ved, hvad du vil have. Her skal vi blot gøre dig opmærksom på, at du ikke lejer bilen på baggrund af et specifikt bilmærke, men derimod selve kategorien. Har du spørgsmål i den forbindelse, er vores team altid klar til at hjælpe dig. Det samme gælder, hvis du søger en mere skræddersyet løsning. Hos Sixt går vi op i kvalitet til gunstige priser, men også god kundepleje.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice