Billeje
Luton
Oversæt
Storbritannien // Luton
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Luton: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning har hermed fornøjelsen af at byde dig velkommen til Luton i det østlige England. En vibrerende by, der både imponerer med sin hyggelige atmosfære, og som samtidig egner sig godt til udflugter og dagsture. Med billeje i Luton er du godt rustet til at komme omkring, og uanset om du vil benytte bilen til at udforske byen, eller om du vil tage en smuttur til for eksempel London, er Sixt som leverandør et valg, der gør dig aldeles tryg. Kontakt os allerede i dag, og så sørger vores dygtige personale for, du lejer en bil helt efter dine præferencer. Husk, at det er en god idé at booke på forhånd. Dette sker ud fra vores forskelligartede kategorier.

 
 • London Luton Lufthavn
  Essex House, Proctor Way
  LU2 9PE Luton

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Luton
  24-34 Crawley Road
  LU1 1HZ Luton

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • London Luton Lufthavn

  Sixt Billeje
  Essex House, Proctor Way
  LU2 9PE Luton

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Luton

  Sixt Billeje
  24-34 Crawley Road
  LU1 1HZ Luton

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Luton

Intet besøg i Luton er komplet, uden at du lægger vejen forbi byens to dejlige parker, Wardown Park og Stockwood Park. I den første finder du bl.a. Wardown Park Museum, der rummer alt fra kunsthåndværk til arkæologi, og hvis du ønsker at dykke ned i områdets og byens historie, er det her, du skal begynde den historiske rundrejse. Den hyggelige Stockwood Park huser også sit eget museum med lokal kunst, og har du først besøgt begge museer, kan du med rette kalde dig en ekspert i egnens historie og kultur. Luton tilbyder også en lang række børnevenlige forlystelser, ligesom du kan nyde de grønne vidder og de mange friluftstilbud. Luton har endvidere en rigtig god beliggenhed, hvis du vil opleve både London og de flotte gamle universitetsbyer Oxford og Cambridge. Alle tre ligger omtrent 50 km fra byen, en lille, hurtig tur i din lækre, nye Sixtbil. Billeje i Luton kan kort sagt være nøglen til at opleve de kulturelle topbyer i England.

Lad dine ønsker blive repræsenteret af Sixt

Med Sixt Biludlejning Luton er du i trygge hænder, idet du handler med en leverandør, der har været på verdensmarkedet siden 1912 og nu er et af verdens største selskaber inden for biludlejningsbranchen. Vi bestræber os altid på at have et alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til fornuftige priser, og på vores kontorer i Luton kan vi tilbyde både almindelige personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, hvis du vil have lidt luksus på turen. Ekstraudstyr som GPS eller autostol kan vi selvfølgelig også fikse. Vi er altid lydhøre over for konkrete ønsker til udlejningsbil, så lad os hjælpe dig med at leje en bil her og nu.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice