Billeje
Leeds
Oversæt
Storbritannien // Leeds
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Leeds: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i engelske Leeds, der ligger ved floden Aire. Med denne placering er det blevet et yndet turistmål, og byen og området har meget at byde på. Hvis du benytter dig af Sixt biludlejning i Leeds, har du mulighed for at komme ud på egen hånd, og du kan fuldstændigt frit tilrettelægge din ferie eller dit forretningsophold.

 
 • Leeds
  Hudswell Road, Hunslet
  LS10 1AG Leeds

  Ma.08:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Leeds

  Sixt Billeje
  Hudswell Road, Hunslet
  LS10 1AG Leeds

  Ma.08:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Leeds

Leeds byder på en del urbane attraktioner, f.eks. møder du gallerierne Leeds Art Gallery and The Henry Moore Institute. Også i det almindelige bybillede er der smuk kunst at glædes over, såsom The Black Prince i byens centrum eller The Mandela Gardens på the Millennium Square. Leeds har også sit eget smukke operahus og balletkompagni. Løbende er byen blevet hjemsted for festivaler med mere, så det kan være værd at tjekke byens kalender, inden du fastlægger tidspunktet for din ferie.

Countryhouses og Leeds’opland

Hvis du benytter dig af billeje i Leeds, kan du komme vidt omkring på din ferie og nå ud til de mange attraktive seværdigheder i området. De såkaldte countryhouses er et udsøgt udflugtsmål. F.eks. er Temple Newsam er godt valg, hvor du kan blive bekendt med et historisk Storbritannien og magtfulde menneskers betydning og liv. Derudover huser disse steder også ofte flere imponerende kunstsamlinger, og en gåtur i de smukke haver og parker er også en måde at stifte bekendtskab med denne del af den engelske kultur, mens man nyder de mange smukke plæner og blomster. Kirkstall Abbey er et smukt kloster fra middelalderen, som ligger tæt ved Aire. Du har her også chancen for at besøge klostermarkedet. Otlet Chevin Forest Park byder på flere trekkingmuligheder for de aktive, som blot er endnu en af de oplevelser, du kan få med via biludlejning i Leeds. Storbritannien og Leeds har kort sagt et væld af muligheder, når du kører ud i landskabet.

Billeje i Leeds giver mulighed for at udforske det engelske fastland

Der er mange gode grunde til at benytte sig af biludlejning i Leeds hos Sixt. Du får en nem og bekvem adgang til at opleve området rundt om byen og kan således tilrettelægge din ferie efter dine og dine rejsefællers behov. Måske har I brug for børnesæder, automatgear, GPS navigation osv. Husk dog, at vi ikke tilbyder specifikke modeller i reservationsøjeblikket, men derimod bestillinger inden for de aktuelle kategorier. Det er først, når du ankommer til stationen, at vi uddeler udlejningsmodellen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice