Billeje
Inverness Lufthavn
Oversæt
Storbritannien // Inverness // Inverness Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Inverness Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 14a Dalcross Ind Est
  IV2 7XB Inverness GB +44-8444993399
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: INV
Sixt kontorer: 1191
Åbningstider
Ma. - Sø.08:00 - 17:30
 
 

Sixt Biludlejning i Inverness Lufthavn

Er drømmen at opleve det skotske højland, kan du med fordel rejse til Inverness i Skotland. Med en udlejningsbil får du mulighed for at bevæge dig frit rundt i dette gigantiske landskab med de græsbeklædte vidder, der næsten kan tage pusten fra en. Parkér bilen og tag på eventyr blandt højderne. Eller vælg en af de mange bilruter gennem højlandet og oplev de spektakulære naturscenarier. Sixt Biludlejning i Inverness Lufthavn (INV) hjælper dig med at realisere dit skotske rejseeventyr, idet vi både kan tilbyde dig økonomibiler, stationcars, 4x4 og varevogne, og vi udstyrer gerne de forskellige udlejningsbiler med ekstra udstyr, så du får en større komfort på turen. Drag fordel af vores billeje i Inverness Lufthavn og få en fantastisk rundrejse i Skotland.

Kan du spotte Nessie?

Inverness Lufthavn ligger nordøst for den idylliske by Inverness, der er placeret i det skotske højland. Byen ligger endvidere ved ferskvandssøen Loch Ness, og du har derfor mulighed for at tage del i de mange fortællinger om Loch Ness uhyret, der har været delt verden over. Får du mon fanget Nessie på kameraet? Området indbyder i høj grad til friluftsaktiviteter, ligesom du kan begynde at spotte de mange lokaliteter, der har dannet baggrund for film som Harry Potter. Inverness er dog også en charmerende by med både parker og fæstningsanlæg. Book allerede i dag din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Inverness Lufthavn, så du kan påbegynde planlægningen af din kør selv ferie i det skotske højland.

Førsteklasses udlejningsbiler hos Sixt

Sixt billeje i Inverness Lufthavn tilbyder dig altid udlejningsbiler af en prima kvalitet, og med et sortiment, der strækker sig lige fra økonomibiler til varevogne, har vi noget til alle, der ønsker at tage turen til Skotland. Hos Sixt teamet glæder vi os til at guide dig gennemSkotland!


( Afdelingschef )

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.08:00 - 17:30

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Inverness Lufthavn INV 14a Dalcross Ind Est IV2 7XB Inverness 57.541262, -4.066278 +44-8444993399 +44-8442486607

Sixt kontorer Inverness Lufthavn INV

14a Dalcross Ind Est
IV2 7XB Inverness
 
Tlf. +44-8444993399
Fax +44-8442486607

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • 4x4
 • Lastbiler

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Excellent 24/7 kundeservice