Billeje
Inverness
Oversæt
Storbritannien // Inverness
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Inverness: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Inverness på Skotlands smukke østkyst. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af historie, autentisk kultur og selvfølgelig den storslåede natur, som har gjort Skotland til et af verdens mest populære rejsemål. Billeje i Inverness gør det bl.a. muligt at komme omkring både i byen og i lokalområdet, og du bliver helt sikkert glad for den fleksibilitet, det giver at vælge Sixt som samarbejdspartner. Inverness er nemlig også et optimalt udgangspunkt for dagsture i bl.a. nationalparken Cairngorms, som ligger omkring 40 km fra byen. Lad Sixt Biludlejning Inverness være første stop på det næste ferieeventyr i Skotland.

 
 • Inverness Lufthavn
  Unit 2, Dalcross Ind. Estate
  IV2 7XB Inverness

  Ma. - Sø.09:00 - 20:00
  Helligdag09:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Inverness Lufthavn

  Sixt Billeje
  Unit 2, Dalcross Ind. Estate
  IV2 7XB Inverness

  Ma. - Sø.09:00 - 20:00
  Helligdag09:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Inverness

Inverness giver dig en skøn blanding af autentisk kultur, historie og natur, og når du lejer en bil hos Sixt, har du mulighed for at få så meget ud af din tid som overhovedet muligt i Skotland. Byen byder på både et imponerende slot samt et fascinerende museum, hvor du virkelig kan dykke ned i områdets lange og spændende historie, og ellers kan det måske friste med et besøg i Abertarff House, byens ældste bygning, som kan spore sin historie helt tilbage til 1592. Herefter kan du begive dig ud på eventyr i den vilde, skotske natur, eksempelvis i den flotte nationalpark Cairngorms, hvor der venter dig autentiske højlandsoplevelser. Så drømmer du om endelig at udforske det skotske højland, kunne billeje i Inverness være det tilbud, du har gået og ventet på!

Biludlejning er den fleksible løsning

Sixt Biludlejning Inverness er et både praktisk, prisbevidst og indlysende valg af filial. Som beskrevet ovenfor ligger vi godt i forhold til mange seværdigheder, ligesom vi har et herligt udvalg af udlejningsbiler, der passer perfekt til formålet, hvad enten du er en citytype eller vil nyde den rå natur i al sin glans. Vores kontorer i området kan bl.a. tilbyde dig personbiler og stationcars samt terrængående 4x4-er, der er helt perfekte til det skotske højland. Lad os skræddersy en transportløsning, så du maksimerer oplevelsen af at få adgang til din egen bil på rejsen, endda til en skarp pris. Lej en bil direkte her på siden eller kast dig over telefonen, hvis du gerne vil tage en snak med os om dine forskellige muligheder. Som et af verdens største firmaer på området, har vi masser af gode ideer, så lad os sammen finde den helt rigtige løsning, når turen bevæger sig i retning af Skotland!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice