Billeje
Essex
Oversæt
Storbritannien // Essex
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Essex: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Essex byder dig velkommen til det østlige Storbritannien. Du er et stenkast væk fra både hovedstaden London og den smukke universitetsby Cambridge, hvorfor du roligt kan glæde dig til et alsidigt ophold, der inkluderer både afslapning på stranden, flot natur samt historie og kultur. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Essex har du gode muligheder for at komme omkring på egen hånd, og du kommer helt sikkert til at sætte pris på den fleksibilitet og spontanitet, som Sixtbilen bidrager med på turen. Du finder flere af vores kontorer i det nordlige London, og der er således gode muligheder for et ophold, der inkluderer lidt af det hele, både storby, hyggelig provins samt skov og strand.

 
 • London Stansted Lufthavn
  Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.10:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • London Stansted Lufthavn

  Sixt Billeje
  Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.10:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Essex

Når man besøger Essex, er man nærmest sikker på et alsidigt ophold, hvis man er eventyrlysten. Har du lyst til at opleve den hyggelige badeby Clactonon Sea, er det bare at tage Sixtbilen ud til kysten, hvor der venter dig gode strande og en hyggelig havnepromenade. Vil du krydre oplevelsen med et engelsk universitetsmiljø, finder du nord for Essex den berømte universitetsby Cambridge, som byder på prægtige gotiske bygninger, smukke parker og hyggelige cafeer i, hvad der nærmest virker som en levende filmkulisse. Og så må vi selvfølgelig ikke glemme London. Med flere Sixtkontorer i den nordlige del af hovedstaden har du her et optimalt udgangspunkt for at få udforsket en af verdens mest spændende byer med dens mange attraktioner som Big Ben, Tower og Buckingham Palace, og den gode beliggenhed gør det nemt at mærke byens puls og kombinere den med ren afslapning og livesnyderi, når du tager en køretur langs den engelske kyst i Sixtbilen!

Altid et godt udvalg hos Sixt

Vi råder altid over et godt udvalg af førsteklasses biler, der kobles med en god service, som du måske allerede har oplevet i din tidligere kontakt med Sixtkoncernen. Er du helt ny Sixtkunde, er vi klar til at overraske dig positivt, bl.a. via vores udsøgte personbiler, stationcars, 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleter, der hentes fra førende leverandører. Alle vores biler er både moderne og nysynede, og vi er altid friske på at lave en skræddersyet løsning til dig. Billeje i Essex kan bl.a. nemt kombineres med alt fra særlige bagageløsninger til bilen såvel som GPS navigation. Lej en bil via vores billeje i Essex allerede i dag, enten over telefonen eller via få klik på hjemmesiden!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice