Billeje
Cambridge
Oversæt
Storbritannien // Cambridge
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cambridge: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt biludlejning i Cambridge. Vi ser frem til at give dig en god service hos vores afdeling i den engelske universitetsby. Hos os finder du udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser og af en høj kvalitet. Dermed kan du få det optimale ud af din rejse, så lej en bil hos os i dag og bliv godt kørende med Sixt.

 
 • Cambridge Banegård
  Station Road
  CB1 2JW Cambridge

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Cambridge
  2 Elizabeth Way
  CB4 1DF Cambridge

  Ma.08:00 - 16:00
  On. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Cambridge Banegård

  Sixt Billeje
  Station Road
  CB1 2JW Cambridge

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Lastbiler

 • Cambridge

  Sixt Billeje
  2 Elizabeth Way
  CB4 1DF Cambridge

  Ma.08:00 - 16:00
  On. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Lastbiler

Sixt Biludlejning i Cambridge

Er du interesseret i billeje i Cambridge, kan du booke den ønskede kategori, ej en specifik model, via hjemmesiden eller over telefonen. Åbningstiderne for de enkelte afdelinger finder du på de pågældende stationers sider, ligesom du hurtigt får overblik over eventuelle ekstra services, såsom 24 timers returnering eller smartphone apps. Hos Sixt Biludlejning i Cambridge får du tilbudt højkvalitative lejebiler, ligesom vi altid forsøger at imødekomme dine specifikke ønsker til din stationcar, sportsvogn eller økonomibil. Eller måske har du valgt at leje en af vores cabrioleter eller 4x4? Bemærk i øvrigt, at hovedparten af vores udlejningsbiler er under 1 år gamle, når du lejer dem. De er desuden gennemtestede.

Et af verdens mest kendte universiteter

Sixt billeje i Cambridge er et praktisk udgangspunkt for rejsen til det sydøstlige Storbritannien. Cambridge huser ikke kun Storbritanniens, men også et af verdens mest kendte universiteter. I byen vil du kunne fornemme den lærde atmosfære overalt, hvilket er yderst inspirerende og, selvsagt, lærerigt. Men det kan også være, at du netop ønsker at komme en tur væk fra bøgerne og derfor har brug for en bil. I det tilfælde er du velkommen til at benytte dig af Sixt billeje i Cambridge.

Masser af historie i Cambridge

I Cambridge kan du mærke historiens nærvær overalt. Byen har talrige seværdigheder af en historisk karakter. Mange er selvfølgelig forbundet til det berømte Cambridge University. Vi kan anbefale at se Kings College’s Chapel ved den berømte sø inden på universitetsområdet, hvor der hvert år bliver roet kapsejlads mellem studerende fra Oxford og Cambridge University. En anden spændende del af universitetet er Peterhouse, som var det første kollegium på campus. Sixt Biludlejning i Cambridge er ligeledes et godt afsæt, hvis du vil på udflugter til bl.a. London eller kysten. Lej en bil hos Sixt og oplev vores service, der er kendt verden over, da den altid stræber efter tilfredse kunder. Vi er et af verdens største biludlejningsselskaber, og du kan roligt regne med, at du er i trygge hænder, når du lejer udlejningsbilen hos os.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice