Billeje
Aberdeen
Oversæt
Storbritannien // Aberdeen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Aberdeen: Sixt biludlejning online booking

Skal du ud i det skotske højland? Find din udlejningsbil hos Sixt Biludlejning Aberdeen. Hos os finder du prisvenlige kvalitetsbiler til ethvert formål. Sixt er et af verdens førende biludlejningsfirmaer, og vi er eksperter i at imødekomme ethvert ønske til udlejningsbilen. Vores udlejningsbiler er i en prima kvalitet og har normalt kørt under 25.000 km. Udvalget er endvidere alsidigt, så lej en bil i dag.

 
 • Aberdeen Lufthavn
  Upper Farburn Road
  AB21 7GR Aberdeen

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Aberdeen Banegård
  College Street Car Park L8
  AB11 6FD Aberdeen

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Aberdeen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Upper Farburn Road
  AB21 7GR Aberdeen

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Aberdeen Banegård

  Sixt Billeje
  College Street Car Park L8
  AB11 6FD Aberdeen

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Aberdeen

Via den nemme online booking kan du finde og bestille den bil, som passer til dit behov. Du kan selvfølgelig også bestille din udlejningsbil over telefonen hos Sixt billeje i Aberdeen. Åbningstiderne for de enkelte afdelinger finder du på de pågældende stationers sider. Hos Sixt Biludlejning Aberdeen får du mere end blot kvalitets lejebiler.Vi opfylder også individuelle ønsker. Kunne du tænke dig en bil med automatgear, en autostol eller måske GPS navigation? Du kan tilvælge dit ekstraudstyr online. Skal hele familien med på tur, er dette også en mulighed via billeje i Aberdeen. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere en specifik bilmodel, kun en specifik kategori.

Oplev Skotlands smukke natur

Uanset om du skal bo i Aberdeen eller bare rejser til byen for med det samme at tage videre, er biludlejning i Aberdeen startskuddet til en tur fuld af oplevelser og komfort. Med en lejebil kan du frit bevæge dig ind og ud af byen, så du får det optimale ud af dit ophold i Storbritannien. I Skotland kan du særligt se frem til smukke køreture i højlandet. Her er det et must at have bil, da afstandene kan være store, og vejene øde.

Højlandet uden for byen

I Aberdeen befinder du dig ved kysten, men der er ikke langt til højlandet, der frister mange naturelskeregrundet de fantastiske bjerge, søer og åbne landskaber. Måske får du lyst til at tage en tur med teltet ud i den vilde natur. Det kan også være, du foretrækker at besøge et af de mange skotske whiskydestillerier. Aberdeen er Skotlands tredjestørste by, og den nordligst beliggende af disse tre. Byen bliver også kaldt ”granitbyen” grundet sine mange flotte granitbygninger og sine grå farver. Det er en spændende by, som er værd at opleve. Byen har desuden et gammelt og vigtigt universitet, hvilket også giver byen en livlig atmosfære og masser af historisk stemning. Hos Sixt kan du forberede dig på at få det optimale ud af opholdet i Aberdeen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice