Billeje
Sri Lanka
Oversæt
Sri Lanka
Ændre personlige oplysninger

Billeje Sri Lanka: Sixt Rent a Car

Lej en bil gennem Sixt Biludlejning på Sri Lanka og tag på en fantastisk rejse. Den smukke ø Sri Lanka byder på enestående natur og kulturoplevelser og er en ideel destination, hvis du søger eventyr og en spændende bilrejse. Her hos Sixt tilbyder vi dig kun prima udlejningsbiler til rimelige priser, og med en Sixt udlejningsbil, kommer du nemt rundt på hele øen. Uanset om du har planer om at tage på store eventyr eller kun skal køre kortere strækninger, giver en Sixt udlejningsbil dig både frihed og fleksibilitet til at opleve mere. Billeje på Sri Lanka er et perfekt udgangspunkt for at udforske øen.

Sixt Biludlejning påSri Lanka

Smukke Sri Lanka ligger kun ca. 50 km fra Indien og byder på fantastiske strande, bakker og regnskov i syd samt mægtige bjerge og sletter mod nord. Via Sixt billeje på Sri Lanka udgår du fra hovedstaden Colombo,og herfra har du gode muligheder for at opleve det bedste af landet, i dit helt eget tempo. Det er generelt nemt at komme rundt i bil på øen, mens vejene er gode. Husk dog at være ekstra opmærksom på fodgængere og dyr, som kan krydse vejen i tide og utide, da biler ikke normalt stopper ved fodgængerovergange på Sri Lanka. Det buddhistiske land byder på mange smukke templer, gæstfrie mennesker og få turister i forhold til mange andre asiatiske lande. Besøg f.eks. nogle af landets mange dejlige strande med varmt, klart vand året rundt. Det er endvidere fremragende at dykke eller snorkle på Sri Lanka, og hvis du er heldig,spotter du et par hvalhajer. Leder du efter endnu en dejlignaturoplevelse, bør du besøge en af øens nationalparker, såsom Horton Plains nationalpark, som giver dig mulighed for at se både elefanter og leoparder.

Hvad kan Sixt gøre for dig?

Hos Sixt gør vi det så enkelt som muligt for dig at finde og leje en bil til rejsen. Grib blot telefonen eller gå ind på vores hjemmeside, hvor du hurtigt og nemt kan vælge ønsket bilkategori, bl.a. en økonomibil eller stationcar, og ekstraudstyr såsom GPS navigation eller autostol. Med Sixt Biludlejning på Sri Lanka vælger du selv det ønskede kontor i reservations øjeblikket, og det er her, at du afhenter bilen ved ankomsten. Har du brug for yderligere information omkring Sixt udlejningsbilerne og udlejningsprocessen, skal du ikke tøve med at kontakte vores professionelle medarbejdere, som gerne hjælper dig med stort og småt.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice