Billeje i Colombo

 

Mest populære i Colombo

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Colombo Internat. Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Colombo

Sixt Biludlejning i Colombo

Sixt Biludlejning i Colombo

Når du lejer en kvalitetsbil ved Sixt Biludlejning i Colombo, er du godt på vej til en behagelig og uforglemmelig rejse på fascinerende Sri Lanka. Book det ønskede køretøj ved dit foretrukne kontor i hovedstaden Colombo og begynd planlægningen af turen rundt på den magiske ø. Sri Lankas største by Colombo er beliggende på øens vestkyst, og her kan du året rundt nyde et vidunderligt tropisk klima. Udforsk øens dejlige strande og smukke natur i din moderne Sixtbil, der tager dig lige derhen, hvor du ønsker. Hos Sixt disker vi op med komfort, favorable priser og en altid personlig service. Sixtteamet venter på at byde dig velkommen til denne smukke ø. Lej en bil i hovedstaden Colombo og udforsk frit Sri Lankas mange interessante seværdigheder og turistmål. Du kan f.eks. starte med at køre til det interessante Nationalmuseum ved Cinnamon Gardens eller besøge det hollandske Tidsmuseum på Prince Street. Storbyen har også en imponerende Zoologisk Have, hvor det daglige elefantshow er en populær attraktion blandt lokalbefolkningen og turister. Du må endelig ikke gå glip af Sri Lankas vidunderlige strande, når du foretager billeje i Colombo. Du vil finde flere fantastiske strande en kort køretur fra hovedstaden, bl.a. smukke Mount Lavinia, Negombo, Bentota og Galle. Du kan også nyde god shopping i Colombo. Tag til de eksklusive butikker på Crescat Boulevard Mall eller gør gode kup ved Majestic City. En bil fra Sixt Biludlejning i Colombo giver dig desuden mulighed for at besøge det vigtige buddhistiske tempel Gangaramaya, som er en kombination af moderne arkitektur og kulturel essens. Nyd bilturen på Sri Lanka med Sixt.
Match bilen til turen rundt på det smukke Sri Lanka

Match bilen til turen rundt på det smukke Sri Lanka

Det er både enkelt og billigt at foretage billeje i Colombo. Vælg den foretrukne bilkategori og book pr. telefon eller online på Sixts hjemmeside. Med en udlejningsbil på ferien behøver du ikke tænke på offentlige transportmidler og kan i stedet rejse med stil og komfort. Ved kontorerne i Colombo er et bredt udvalg af prisvenlige, premium køretøjer tilgængelige, herunder komfortable stationcars og økonomibiler samt luksus sportsvogne og praktiske 4x4. Når du lejer en bil med Sixt, kan du også benytte vores tilbud på tilbehør. Bestil f.eks. ekstraudstyr. Vores venlige team ved Sixt Biludlejning i Colombo er altid klar til at hjælpe dig med dine udlejningsbehov og besvarer gerne spørgsmål om bilerne, ekstraudstyr og Colombo. Sixtteamet ønsker en fantastisk bilrejse på Sri Lanka.
Show more

Godt at vide når du lejer i Colombo

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Colombo?
For at leje bil hos SIXT i Colombo skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Colombo.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Colombo?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Colombo. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 25 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)

FAQs om lejemål i Colombo

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Colombo?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Colombo?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Colombo?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?