Billeje i Vigo

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Vigo

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Vigo Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Vigo

Sixt Biludlejning i Vigo

Sixt Biludlejning i Vigo

Lad Sixt Biludlejning i Vigo blive startpunktet for en spændende bilrejse i det nordvestlige Spanien. Den skønne kystby Vigo ligger i Galicien, landets nordvestlige hjørne, og herfra har du ikke mere end godt 20 km til den portugisiske grænse. Pendl frit mellem det centrale Vigo og byens lufthavn på ca. 15 minutter, opdag regionens betagende natur og få mest muligt ud af dit ophold med Sixts billeje i Vigo. Du kan gennemse sortimentet af Sixtbiler og kan desuden sammenligne priser og bilegenskaber på Sixts hjemmeside, inden du bestiller. Vores team giver dig mange muligheder for at booke et køretøj, hvilket du kan gøre online, telefonisk, via smartphoneappen eller på kontoret i Vigo. Vigo er en livlig kystby i regionen Pontevedra og er hjemsted for mange fantastiske seværdigheder, som du hurtigt kan nå med Sixtbilen. Sæt for eksempel kurs mod det interessante museum Quinones de León, der huser smuk, galicisk kunst og dejlige omgivende haver, styr Sixtbilen mod Vigos dejlige havn eller tag hen til byens smukke fæstning Castelo do Castro fra 1600-tallet. Derudover giver den lejede bil fra Sixt Biludlejning i Vigo dig naturligvis også mulighed for at tage på eventyr i området. Kør sydpå, hvor du finder den smukke, hvide sandstrand Praia de Samil med det krystalklare vand, eller tag op til den frodige vinregion Rías Baixas, som ligger ud mod Atlanterhavet. Mulighederne bliver mange på rejsen med en premium Sixtbil.
Opdag Galicien i en komfortabel kvalitetsbil fra Sixtteamet

Opdag Galicien i en komfortabel kvalitetsbil fra Sixtteamet

Rejs med stil, når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning i Vigo. Du kan for eksempel udforske denne del af vidunderlige Spanien i en smart og komfortabel økonomibil eller stationcar, men du kan naturligvis også vælge at leje et mere luksuriøst køretøj såsom en stilfuld sportsvogn eller en pålidelig og rummelig firehjulstrukken model, der kan tage dig rundt i selv de mest hårdføre terræner. Hvis du vil skræddersy Sixts billeje i Vigo til at passe dine specifikke behov, gør du det nemt med nyttigt tilbehør, eksempelvis en GPS navigation, der viser dig den hurtigste rute til din destination, dækning af flere førere for delt ansvar for at køre eller ubegrænset kilometertal, der giver større frihed til frit at opdage Spanien. Tøv endelig ikke med at oplyse ønsker i forbindelse med bestillingen i Vigo. Sixts medarbejderteam er her for at gøre billejen i forbindelse med ferien eller forretningsrejsen lettere. Vi glæder os til at se dig!
Show more
Godt at vide når du lejer i Vigo
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Vigo?
For at leje bil hos SIXT i Vigo skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Vigo.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Vigo?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Vigo. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 710 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Levante
Maserati Levante

FAQs om lejemål i Vigo

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Vigo?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Vigo?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Vigo?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Vigo

Vis mere