Billeje
Vigo
Oversæt
Spanien // Vigo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vigo: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning i Vigo blive startpunktet for en spændende bilrejse i det nordvestlige Spanien. Den skønne kystby Vigo ligger i Galicien, landets nordvestlige hjørne, og herfra har du ikke mere end godt 20 km til den portugisiske grænse. Pendl frit mellem det centrale Vigo og byens lufthavn på ca. 15 minutter, opdag regionens betagende natur og få mest muligt ud af dit ophold med Sixts billeje i Vigo. Du kan gennemse sortimentet af Sixtbiler og kan desuden sammenligne priser og bilegenskaber på Sixts hjemmeside, inden du bestiller. Vores team giver dig mange muligheder for at booke et køretøj, hvilket du kan gøre online, telefonisk, via smartphoneappen eller på kontoret i Vigo.

 
 • Vigo Lufthavn
  Av. Aeroporto s/n, Llegadas
  36318 Vigo

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Vigo Lufthavn

  Sixt Billeje
  Av. Aeroporto s/n, Llegadas
  36318 Vigo

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Vigo

Vigo er en livlig kystby i regionen Pontevedra og er hjemsted for mange fantastiske seværdigheder, som du hurtigt kan nå med Sixtbilen. Sæt for eksempel kurs mod det interessante museum Quinones de León, der huser smuk, galicisk kunst og dejlige omgivende haver, styr Sixtbilen mod Vigos dejlige havn eller tag hen til byens smukke fæstning Castelo do Castro fra 1600-tallet. Derudover giver den lejede bil fra Sixt Biludlejning i Vigo dig naturligvis også mulighed for at tage på eventyr i området. Kør sydpå, hvor du finder den smukke, hvide sandstrand Praia de Samil med det krystalklare vand, eller tag op til den frodige vinregion Rías Baixas, som ligger ud mod Atlanterhavet. Mulighederne bliver mange på rejsen med en premium Sixtbil.

Opdag Galicien i en komfortabel kvalitetsbil fra Sixtteamet

Rejs med stil, når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning i Vigo. Du kan for eksempel udforske denne del af vidunderlige Spanien i en smart og komfortabel økonomibil eller stationcar, men du kan naturligvis også vælge at leje et mere luksuriøst køretøj såsom en stilfuld sportsvogn eller en pålidelig og rummelig firehjulstrukken model, der kan tage dig rundt i selv de mest hårdføre terræner. Hvis du vil skræddersy Sixts billeje i Vigo til at passe dine specifikke behov, gør du det nemt med nyttigt tilbehør, eksempelvis en GPS navigation, der viser dig den hurtigste rute til din destination, dækning af flere førere for delt ansvar for at køre eller ubegrænset kilometertal, der giver større frihed til frit at opdage Spanien. Tøv endelig ikke med at oplyse ønsker i forbindelse med bestillingen i Vigo. Sixts medarbejderteam er her for at gøre billejen i forbindelse med ferien eller forretningsrejsen lettere. Vi glæder os til at se dig!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice