Billeje i Tarragona

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Tarragona

Sixt Biludlejning i Tarragona

Sixt Biludlejning i Tarragona

Måske kender du endnu ikke Spaniens charmerende turistby, Tarragona, men det kommer du til, hvis du vælger at leje en bil hos Sixt Biludlejning! Oplev kystlinjen med lækre strande, de romerske seværdigheder og de livlige butiksstrøg. Med billeje i Tarragona kan du også vælge at køre rundt i det sydlige Catalonien, hvor du kun er en kort køretur fra Barcelona.Leder du efter en feriedestination i syden, bør du kigge nærmere på Tarragona i det nordøstlige Spanien. Lej en bil og kør langs byens 15 km lange kystlinje, hvor du både finder strande, palmer og azurblåt vand. Kort sagt alt det, du forbinder med Spanien! Den postkortsmukke kystlinje går under navnet Costa Dorada, der kan oversættes med noget i retning af Den Gyldne Kyst. Du forstår snart, hvorfor kystlinjen har fået tilnavnet. Tarragona kan også tilbyde flere romerske seværdigheder. Du kan f.eks. tage en rundtur i det romerske amfiteater, der oprindeligt havde plads til 14.000 tilskuere. Byens katedral ligger endvidere på en af de tidligere romerske pladser. Ellers skal du give dig tid til at køre rundt og nyde atmosfæren i byen, der også huser det attraktive butiksstrøg La Rambla Nova.
En afstikker til Barcelona?

En afstikker til Barcelona?

Når du har valgt billeje i Tarragona, er det ret nærliggende at tage et smut forbi Barcelona. Måske har du fået billetter til fodboldbraget på Camp Nou, eller måske drømmer du om at nyde synet af mesterværket La Sagrada Familia. Fra Tarragona er der godt halvanden times kørsel til Barcelona, hvilket er ideelt til en dagsudflugt. Her får du også mulighed for en tur ned ad Ramblaen eller en tur i forlystelsesparken Tibidabo. Fra Tarragona er det også muligt at bevæge sig ud mod de bjergrige egne, der giver en ny dimension til bylivet i Tarragona og Barcelona. Biludlejning i Tarragona er derfor oplagt, hvis du vil opleve flere lag af Catalonien.
Sådan booker du din udlejningsbil

Sådan booker du din udlejningsbil

Vidste du, at du kan booke din udlejningsbil allerede i dag? Hos Sixt Biludlejning i Tarragona er teamet klar til at modtage din forhåndsbestilling over nettet eller via telefon. Du skal blot være opmærksom på, at der ikke udstedes garantier på specifikke modeller. Du vælger derfor mellem kategorier som økonomibiler, stationcars, cabrioleter, sportsvogne, 4x4 og varevogne. Alle udlejningsbiler hos Sixt holder en høj standard, og som et af verdens største biludlejningsfirmaer er vi altid klar til at rådgive dig omkring dit ophold i Tarragona.
Show more
Godt at vide når du lejer i Tarragona
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tarragona?
For at leje bil hos SIXT i Tarragona skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tarragona.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Tarragona?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Tarragona. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 356 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Køretøjet
(4,2)
FAQs om lejemål i Tarragona
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Tarragona?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Tarragona?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Tarragona?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Tarragona

Vis mere