Billeje i Santander

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Santander

Sixt Biludlejning i Santander

Sixt Biludlejning i Santander

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Santander, hvis du vil have muligheden for at opdage lidt mere på rejsen i Spanien. Den vidunderlige havneby Santander finder du i det nordlige Spanien og ca. 75 km vest for Bilbao. Nyd de mange fantastiske sandstrande ved Biscayabugten, besøg spændende museer eller sæt kurs sydpå for at udforske dele af det indre Spanien. Udfoldelsesmulighederne bliver mange under opholdet, når du får adgang til Sixts billeje i Santander, og rejsen kommer til at foregå udelukkende i et tempo, der passer dig. Tag kontakt til Sixts medarbejderteam med det samme, så du kan booke din udlejningsbil. Uanset om du vælger en rummelig stationcar eller 4x4, en smart økonomibil eller luksus sportsvogn, vil udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Santander være en god investering til rejsen. Anvend gerne Sixtbilen til at opdage den smukke kyst og de mange vidunderlige strande. Lige nord for Santander finder du den populære bystrand Sardinero, der passer perfekt til en hyggelig gåtur på det gyldne sand, en svømmetur i det rene havvand eller et lækkert måltid ved en af de dejlige restauranter. Med udlejningsbilen kan du også besøge det smukke palads Magdalena eller fyrtårnet Faro de La Cerda mod øst, der begge ligger ud til den fantastiske Santanderbugt, eller så kan du sætte kurs mod syd for at tage til naturparken Cabárceno, ligesom du kan fortsætte længere ind i landet, hvor der givetvis venter andre eventyr på rejsen.
Oplev komfort og frihed som aldrig før på bilrejsen med Sixt

Oplev komfort og frihed som aldrig før på bilrejsen med Sixt

Få mest muligt ud af rejsen med et førsteklasses køretøj fra Sixt, der hurtigt og nemt tager dig til seværdighederne eller forretningsmøderne. Du slipper for at skulle vente på andre rejsende og vil ikke blive hæmmet af forsinkede eller aflyste busser og tog under opholdet. Der er mange fordele med Sixts billeje i Santander. Ikke nok med, at du vil kunne nyde fleksibilitet og frihed under opholdet, så byder en Sixtbil også på høj komfort under rejsen. Vi servicerer jævnligt vores mange moderne udlejningsbiler for at sikre en ultrahøj standard, når det kommer til pålidelighed og tryghed. Du kan leje alle Sixts mange premiumbiler til en fremragende pris hos din foretrukne Sixt Biludlejning i Santander. Med valget af Sixt handler du hos et af verdens største og ældste biludlejningsfirmaer, og vi har kontorer i langt de fleste lande, hvorfor du altid kan tage Sixtbilen til den ønskede destination.
Show more
Godt at vide når du lejer i Santander
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Santander?
For at leje bil hos SIXT i Santander skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Santander.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Santander?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Santander. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 612 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
FAQs om lejemål i Santander
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Santander?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Santander?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Santander?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Santander

Vis mere