Billeje
San Sebastian
Oversæt
Spanien // San Sebastian
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i San Sebastian: Sixt biludlejning online booking

Elsker du Spaniens køkken, er du til smukke bygningsværker, og har du bare en helt særlig trang til at nyde strandlivet i en historisk interessant by? Så lej en bil hos Sixt Biludlejning i San Sebastián og tag på et uforglemmeligt rejseeventyr i Baskerlandet. Vi har alt fra økonomibiler til smarte sportsvogne, der bringer dig sikkert gennem landskabet, så book allerede i dag!

 
 • San Sebastián
  Avda. Zurriola 1, Local 9
  20002 San Sebastián-Donostia

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:30
  Helligdag08:00 - 16:30
  Book ved denne station

 • San Sebastián

  Sixt Billeje
  Avda. Zurriola 1, Local 9
  20002 San Sebastián-Donostia

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:30
  Helligdag08:00 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i San Sebastián

Med billeje i San Sebastián stifter du bekendtskab med en af Spaniens mest attraktive feriedestinationer i Baskerlandet, der ligger i den nordlige del af landet. Byen ligger endvidere ud mod Biscayabugten. Her kan du både pjaske i de blå bølger, tage på sightseeing på bjergetoppene eller begive dig ud på en kulinarisk rejse. San Sebastián er elsket for sit køkken, og byen er rig på Michelin restauranter. Når maven er fyldt op med lækre delikatesser, kan du roligt starte motoren og bevæge dig mod San Telmo museet, der prydes med historiske kunstværker, eller kirken Santa Maria. Du kan også indstille din GPS til ruten mod Monte Urguell med flere fæstningsanlæg, der også har sin helt egen Kristusfigur à la den, man ser i Rio. I det hele taget er San Sebastián utroligt varieret, både når det kommer til landskabet og seværdighederne.

For vandhunde og barnlige sjæle

San Sebastián er perfekt til vandhunde og barnlige sjæle. Vælger du Sixts biludlejningstilbud i San Sebastián, kan vi lokke med ture ud til en strand som Playa de la Concha. Eller måske skal du i virkeligheden ud at opleve surferparadiset ved Zurriola? En tur på surfboardet er et perfekt break fra køreturen på de spanske landeveje, og er man i Spanien, handler det om at stimulere alle sanser. Er du nysgerrig af natur, så kør hen til videnskabscentret Eureka eller lad dig underholde af de eksotiske fisk i byens akvarium. Med billeje i San Sebastián har du alle muligheder for at lade dig begejstre døgnet rundt.

Sixts forskellige tilbud i San Sebastián

Er lejebilen med i dine drømme om San Sebastián? Så book den allerede i dag hos Sixts kundeservice, hvor vi kører med udlejningstilbud i forhold til kategorierne økonomibiler, cabrioleter, stationcars, varevogne og 4x4. En udlejningsbil er perfekt til et weekendophold, bryllupsrejsen, en forretningsferie eller familieferien til Spanien, da du undgår spildtid under dit ophold. Book din udlejningsbil over nettet eller pr. telefon. Husk blot, at du reserverer en kategori og ej en bestemt bilmodel.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice