Billeje i Reus

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Reus

Sixt Biludlejning i Reus

Sixt Biludlejning i Reus

Gør Sixt Biludlejning Reus til det første stop på turen, inden du kaster dig ud i alle oplevelserne. Området byder på en skøn blanding af historie, arkitektur, spændende kulinariske oplevelser og masser af aktiviteter, som med garanti giver sved på panden. Foruden byens mange attraktioner er den også et fremragende udgangspunkt for dagsture i resten af Catalonien, og med en udlejningsbil fra Sixt er det intet problem at tage en smuttur op til Barcelona eller endda endnu længere mod nord til lilleputstaten Andorra. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for, at vi har styr på alle detaljer vedrørende din billeje i Reus. Du kan leje en bil over både internettet, telefonen samt vores app.Reus har lidt af det hele, og uanset om du har lyst til at køre rundt i byen og lade dig betage af de mange flotte bygninger i modernistisk stil, eller du vil slappe af på stranden med et glas lokal vin, er det nemt at lade sig forføre af den hyggelige og autentiske stemning. Trænger du til noget action på ferien, kan du med fordel tage turen ud til resortbyen Salou lige ved kysten, hvor du finder den store forlystelsespark Port Aventura World, hvor du nok skal få lov til at mærke adrenalinen flyde i de mange rutsjebaner. Reus ligger lige ved kyststrækningen Costa Duranda, og selvom området almindeligvis nævnes i forbindelse med de mange lækre strande, skal man ikke glemme muligheden for skønne ture langs vandet, op mod Barcelona. Book din billeje i Reus og vælg gerne en cabriolet eller sportsvogn, og tag turen langs Middelhavet, mens du mærker solen i ansigtet og vinden i håret. Dét er Reus!
Med Sixt får du det hele med

Med Sixt får du det hele med

Hos Sixt Biludlejning i Reus står vores imødekommende og dygtige personale altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte den ideelle transportløsning under opholdet, og vi er selvfølgelig også klar med et tip eller to angående seværdigheder i området, hvis du har brug for lidt inspiration til turen. Med vores brede udvalg af moderne biler kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, og vi har helt sikkert noget i vores sortiment, som falder i din smag. Har du brug for ekstraudstyr som GPS eller autostol, er det selvfølgelig også noget, der kan tillægges din biludlejning i Reus, stadig til en favorabel pris.
Show more
Godt at vide når du lejer i Reus
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Reus.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Reus?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Reus. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Reus?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,1
Baseret på 29 anmeldelser
Køretøjet
(4,5)
Overdragelse af køretøj
(4,4)
Aflevering af køretøj
(4,4)
FAQs om lejemål i Reus
Kan jeg booke et langtidslejemål i Reus?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Reus?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Reus

Vis mere