Billeje
Reus
Oversæt
Spanien // Reus
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Reus: Sixt biludlejning online booking

Gør Sixt Biludlejning Reus til det første stop på turen, inden du kaster dig ud i alle oplevelserne. Området byder på en skøn blanding af historie, arkitektur, spændende kulinariske oplevelser og masser af aktiviteter, som med garanti giver sved på panden. Foruden byens mange attraktioner er den også et fremragende udgangspunkt for dagsture i resten af Catalonien, og med en udlejningsbil fra Sixt er det intet problem at tage en smuttur op til Barcelona eller endda endnu længere mod nord til lilleputstaten Andorra. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for, at vi har styr på alle detaljer vedrørende din billeje i Reus. Du kan leje en bil over både internettet, telefonen samt vores app.

 
 • Reus Lufthavn
  Autovia Tarragona-Reus, s/n
  43204 Reus

  Ma. - Sø.08:30 - 19:30
  Helligdag08:30 - 19:30
  Book ved denne station

 • Reus Lufthavn

  Sixt Billeje
  Autovia Tarragona-Reus, s/n
  43204 Reus

  Ma. - Sø.08:30 - 19:30
  Helligdag08:30 - 19:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Reus

Reus har lidt af det hele, og uanset om du har lyst til at køre rundt i byen og lade dig betage af de mange flotte bygninger i modernistisk stil, eller du vil slappe af på stranden med et glas lokal vin, er det nemt at lade sig forføre af den hyggelige og autentiske stemning. Trænger du til noget action på ferien, kan du med fordel tage turen ud til resortbyen Salou lige ved kysten, hvor du finder den store forlystelsespark Port Aventura World, hvor du nok skal få lov til at mærke adrenalinen flyde i de mange rutsjebaner. Reus ligger lige ved kyststrækningen Costa Duranda, og selvom området almindeligvis nævnes i forbindelse med de mange lækre strande, skal man ikke glemme muligheden for skønne ture langs vandet, op mod Barcelona. Book din billeje i Reus og vælg gerne en cabriolet eller sportsvogn, og tag turen langs Middelhavet, mens du mærker solen i ansigtet og vinden i håret. Dét er Reus!

Med Sixt får du det hele med

Hos Sixt Biludlejning i Reus står vores imødekommende og dygtige personale altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte den ideelle transportløsning under opholdet, og vi er selvfølgelig også klar med et tip eller to angående seværdigheder i området, hvis du har brug for lidt inspiration til turen. Med vores brede udvalg af moderne biler kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, og vi har helt sikkert noget i vores sortiment, som falder i din smag. Har du brug for ekstraudstyr som GPS eller autostol, er det selvfølgelig også noget, der kan tillægges din biludlejning i Reus, stadig til en favorabel pris.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice