Billeje i Puerto del Rosario

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Puerto del Rosario

Sixt Biludlejning i Puerto Del Rosario

Sixt Biludlejning i Puerto Del Rosario

Lad Sixt Biludlejning i Puerto Del Rosario blive udgangspunktet for din bilrejse på den kanariske ø Fuerteventura, der hører under Spanien. Puerto Del Rosario er hovedby på charmerende ø og er beliggende på den østlige del af Fuerteventura. Herfra har du kort afstand til herlige strande, gode restauranter samt smukke bygninger og ikke mindst en lang række kulturelle seværdigheder. Sixt har gjort billeje i Puerto Del Rosario enkelt og prisvenligt, så gennemse sortimentet af Sixtbiler i byen og foretag dit valg blandt de mange moderne køretøjer, der alle kan lejes til en konkurrencedygtig pris. Når du lejer en Sixtbil i Puerto Del Rosario, kan du opleve lidt mere under opholdet på Fuerteventura. Kør eksempelvis direkte til din foretrukne strand for en dag med afslapning, hygge og en dykkertur i det dejlige havvand. Ca. 10 km syd for Puerto Del Rosario finder du blandt andet den lange og brede sandstrand Playa del Morral med det klare vand, mens du omkring 25 km mod nord ved øens spids kan nyde livet på den vidunderlige, hvide sandstrand Grandes Playas Corralejo, der er omgivet af klitter, og som tilbyder et bredt udbud af forskellige slags vandsport. Med udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Puerto Del Rosario kan du både udforske seværdigheder i storbyen, eksempelvis det interessante museum, der er tilegnet filosoffen Miguel de Unamuno, og byens havn, men du kan også tage på udflugter rundt på øen såsom til den skønne nationalpark Corralejo mod nord eller til fyrtårnet Punta La Entallada og de smukke udsigter mod syd.
Tag på opdagelse i Spanien i en premium Sixtbil

Tag på opdagelse i Spanien i en premium Sixtbil

Her hos Sixt tilbyder vi udlejningsbiler for enhver smag i Puerto Del Rosario, hvorfor du kan finde den rette kategori for netop dine behov og ønsker. Vi kan ikke garantere dig en specifik bilmodel i forbindelse med billeje i Puerto Del Rosario, men til gengæld er det helt op til dig at finde den kategori, hvor bilen skal hentes fra. Herefter bliver det vores ansvar at finde det eksakte bilmærke. Flere af Sixts afdelinger tilbyder dig en ekstra service, som indebærer, at du kan afhente eller returnere Sixtbilen uden for kontorets åbningstider. Ved Sixt Biludlejning i Puerto Del Rosario finder du også et bredt udvalg af tilbehør og nyttige tjenester, som kan tilføjes til billejen. Vores kunder har lige siden opstartsåret 1912 kunnet vælge mellem et væld af topprodukter til en konkurrencedygtig pris.
Show more
Godt at vide når du lejer i Puerto del Rosario
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Puerto del Rosario?
For at leje bil hos SIXT i Puerto del Rosario skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Puerto del Rosario.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Puerto del Rosario?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Puerto del Rosario. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 1526 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
FAQs om lejemål i Puerto del Rosario
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Puerto del Rosario?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Puerto del Rosario?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Puerto del Rosario?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Puerto del Rosario

Vis mere