Billeje
Puerto del Rosario
Oversæt
Spanien // Puerto del Rosario
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Puerto del Rosario: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning i Puerto Del Rosario blive udgangspunktet for din bilrejse på den kanariske ø Fuerteventura, der hører under Spanien. Puerto Del Rosario er hovedby på charmerende ø og er beliggende på den østlige del af Fuerteventura. Herfra har du kort afstand til herlige strande, gode restauranter samt smukke bygninger og ikke mindst en lang række kulturelle seværdigheder. Sixt har gjort billeje i Puerto Del Rosario enkelt og prisvenligt, så gennemse sortimentet af Sixtbiler i byen og foretag dit valg blandt de mange moderne køretøjer, der alle kan lejes til en konkurrencedygtig pris.

 
 • Fuerteventura Lufthavn
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  Ma. - Sø.07:00 - 22:30
  Helligdag07:00 - 22:30
  Book ved denne station

 • Fuerteventura Lufthavn

  Sixt Billeje
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  Ma. - Sø.07:00 - 22:30
  Helligdag07:00 - 22:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Puerto Del Rosario

Når du lejer en Sixtbil i Puerto Del Rosario, kan du opleve lidt mere under opholdet på Fuerteventura. Kør eksempelvis direkte til din foretrukne strand for en dag med afslapning, hygge og en dykkertur i det dejlige havvand. Ca. 10 km syd for Puerto Del Rosario finder du blandt andet den lange og brede sandstrand Playa del Morral med det klare vand, mens du omkring 25 km mod nord ved øens spids kan nyde livet på den vidunderlige, hvide sandstrand Grandes Playas Corralejo, der er omgivet af klitter, og som tilbyder et bredt udbud af forskellige slags vandsport. Med udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Puerto Del Rosario kan du både udforske seværdigheder i storbyen, eksempelvis det interessante museum, der er tilegnet filosoffen Miguel de Unamuno, og byens havn, men du kan også tage på udflugter rundt på øen såsom til den skønne nationalpark Corralejo mod nord eller til fyrtårnet Punta La Entallada og de smukke udsigter mod syd.

Tag på opdagelse i Spanien i en premium Sixtbil

Her hos Sixt tilbyder vi udlejningsbiler for enhver smag i Puerto Del Rosario, hvorfor du kan finde den rette kategori for netop dine behov og ønsker. Vi kan ikke garantere dig en specifik bilmodel i forbindelse med billeje i Puerto Del Rosario, men til gengæld er det helt op til dig at finde den kategori, hvor bilen skal hentes fra. Herefter bliver det vores ansvar at finde det eksakte bilmærke. Flere af Sixts afdelinger tilbyder dig en ekstra service, som indebærer, at du kan afhente eller returnere Sixtbilen uden for kontorets åbningstider. Ved Sixt Biludlejning i Puerto Del Rosario finder du også et bredt udvalg af tilbehør og nyttige tjenester, som kan tilføjes til billejen. Vores kunder har lige siden opstartsåret 1912 kunnet vælge mellem et væld af topprodukter til en konkurrencedygtig pris.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice