Billeje i Oviedo

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Oviedo

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Asturias Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Oviedo

Sixt Biludlejning i Oviedo

Sixt Biludlejning i Oviedo

Sixt Biludlejning i Oviedo kan præsentere dig for udlejningsbiler til fantastiske priser, perfekt til dine eventyr rundt om i Spanien. Oviedo ligger i den nordlige del af landet og er hovedstad i regionen Asturien. Når du lejer en bil her hos et af verdens største biludlejningsfirmaer, har du godt 30 km til den hyggelige kystby Gijón mod nordøst og omkring 35 km til kystbyen Avilés mod nordvest. Din billeje i Oviedo vil lette transporten under dit ophold, uanset om du vil anvende Sixtbilen til at opdage seværdigheder og naturlandskaber, eller du planlægger at besøge området på en forretningsrejse. Slip for at skulle rejse med bus og tog og få plads til hele rejseselskabet og bagagen i din moderne og rummelige Sixtbil. Oviedo er hjemsted for mange fantastiske attraktioner og oplevelser, som du bedst udforsker med en lejet bil. I det centrale Oviedo finder du blandt andet den fantastiske romerskkatolske domkirke i gotisk stil, som er på UNESCO:s Verdensarvsliste, samt det spændende kunstmuseum for Asturien, der blandt andet huser værker af Picasso og Dali samt imponerende skulpturer. Det er også værd at udnytte udlejningsbilen fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Oviedo til at opdage den nærliggende og stemningsfulde romerske kirke Santa María del Naranco, der er flot beliggende på en bakketop. Du kan også vælge at sætte kurs mod det velbevarede slot Castillo de Priorio sydvest for Oviedo, hvis omgivelser er fantastiske til en hyggelig gåtur. Hvis du vil opdage landets nordlige kyst, kan du eksempelvis køre til Gijón ved Biscayabugten, hvor du blandt andet kan slappe af på den smukke strand Playa de la Nora, besøge byens interessante, arkæologiske museum Villa Romana De Veranes eller se monumentet kaldet Emigrantens Moder.
Moderne kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser

Moderne kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser

I forbindelse med Sixts billeje i Oviedo kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af pålidelige kvalitetsbiler, nyttigt tilbehør samt en personlig service, der sikrer, at bilrejsen bliver, som du ønsker det. Tilpas rejsen med ekstraudstyr, såsom praktisk GPS, dækning af flere bilførere, ubegrænset kilometertal eller tilføj alt fra snekæder til tagbøjler og bestil et køretøj fra netop den bilkategori, der bedst dækker dine rejsebehov. Vi kan ikke garantere forhåndsbestillinger af bestemte bilmærker ved Sixt Biludlejning i Oviedo, men udelukkende en udlejningsbil fra den valgte bilkategori. Når du har fået adgang til bilnøgler og lejekontrakt ved afdelingen i Córdoba, bestemmer du helt selv, hvad der venter på din bilrejse gennem Nordspanien.
Show more
Godt at vide når du lejer i Oviedo
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Oviedo?
For at leje bil hos SIXT i Oviedo skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Oviedo.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Oviedo?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Oviedo. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 704 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Levante
Maserati Levante

FAQs om lejemål i Oviedo

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Oviedo?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Oviedo?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Oviedo?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Oviedo

Vis mere