Billeje
Oviedo
Oversæt
Spanien // Oviedo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Oviedo: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Oviedo kan præsentere dig for udlejningsbiler til fantastiske priser, perfekt til dine eventyr rundt om i Spanien. Oviedo ligger i den nordlige del af landet og er hovedstad i regionen Asturien. Når du lejer en bil her hos et af verdens største biludlejningsfirmaer, har du godt 30 km til den hyggelige kystby Gijón mod nordøst og omkring 35 km til kystbyen Avilés mod nordvest. Din billeje i Oviedo vil lette transporten under dit ophold, uanset om du vil anvende Sixtbilen til at opdage seværdigheder og naturlandskaber, eller du planlægger at besøge området på en forretningsrejse. Slip for at skulle rejse med bus og tog og få plads til hele rejseselskabet og bagagen i din moderne og rummelige Sixtbil.

 
 • Asturias Lufthavn
  Llegadas, zona rent a car
  33459 Santiago del Monte

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Oviedo Banegård
  Calle Uria 41
  33003 Oviedo

  Ma. - Sø.09:00 - 17:30
  Helligdag09:00 - 17:30
  Book ved denne station

 • Asturias Lufthavn

  Sixt Billeje
  Llegadas, zona rent a car
  33459 Santiago del Monte

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Oviedo Banegård

  Sixt Billeje
  Calle Uria 41
  33003 Oviedo

  Ma. - Sø.09:00 - 17:30
  Helligdag09:00 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Oviedo

Oviedo er hjemsted for mange fantastiske attraktioner og oplevelser, som du bedst udforsker med en lejet bil. I det centrale Oviedo finder du blandt andet den fantastiske romerskkatolske domkirke i gotisk stil, som er på UNESCO:s Verdensarvsliste, samt det spændende kunstmuseum for Asturien, der blandt andet huser værker af Picasso og Dali samt imponerende skulpturer. Det er også værd at udnytte udlejningsbilen fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Oviedo til at opdage den nærliggende og stemningsfulde romerske kirke Santa María del Naranco, der er flot beliggende på en bakketop. Du kan også vælge at sætte kurs mod det velbevarede slot Castillo de Priorio sydvest for Oviedo, hvis omgivelser er fantastiske til en hyggelig gåtur. Hvis du vil opdage landets nordlige kyst, kan du eksempelvis køre til Gijón ved Biscayabugten, hvor du blandt andet kan slappe af på den smukke strand Playa de la Nora, besøge byens interessante, arkæologiske museum Villa Romana De Veranes eller se monumentet kaldet Emigrantens Moder.

Moderne kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser

I forbindelse med Sixts billeje i Oviedo kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af pålidelige kvalitetsbiler, nyttigt tilbehør samt en personlig service, der sikrer, at bilrejsen bliver, som du ønsker det. Tilpas rejsen med ekstraudstyr, såsom praktisk GPS, dækning af flere bilførere, ubegrænset kilometertal eller tilføj alt fra snekæder til tagbøjler og bestil et køretøj fra netop den bilkategori, der bedst dækker dine rejsebehov. Vi kan ikke garantere forhåndsbestillinger af bestemte bilmærker ved Sixt Biludlejning i Oviedo, men udelukkende en udlejningsbil fra den valgte bilkategori. Når du har fået adgang til bilnøgler og lejekontrakt ved afdelingen i Córdoba, bestemmer du helt selv, hvad der venter på din bilrejse gennem Nordspanien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice