Billeje i Menorca

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Menorca

Sixt Biludlejning på Menorca

Sixt Biludlejning på Menorca

Menorca er nok Mallorcas lillebror, men når det handler om seværdigheder og postkostsmukke scenarier, er øen med helt i top. Vælg Sixt Biludlejning på Menorca og kør rundt på en ø, hvor badestrandene, de charmerende markedspladser og den fantastiske fauna er med til at give øen sin helt særlige karakter. Få friheden til at opleve Spaniens ferieparadis i dit eget tempo ved at tilvælge billeje på øen, som du falder pladask for. Menorca er en af øerne, der udgør De Baleariske Øer. Du kender givetvis allerede øer som Ibiza og ikke mindst Mallorca. Øen Formentera er et idyllisk alternativ til det mere pulserende Ibiza, og det samme gør sig gældende for Menorca og Mallorca. Menorca emmer af den stemning, du kender fra nogle af Spaniens mest berømte badebyer, da en af hovedattraktionerne er de smukke strande. Det hele er bare en smule mere fredfyldt på Menorca, hvor der også er udlagt særlige naturbeskyttelsesområder for netop at tage vare på naturen. Gør et stop hos Sixt Biludlejning på Menorca og find bilen, der skal fragte dig rundt til de hyggelige markeder i hovedstaden Mahon, sende dig på eventyr i drypstenshuler eller til færgelejerne, hvor du kan tage på en skøn bådtur ude i Middelhavet. Menorca er et fremragende valg, hvis du drømmer om at mikse strandlivet med kulturseværdigheder og Spaniens køkken.
Mærk friheden, lej en bil

Mærk friheden, lej en bil

Glem alt om overfyldte busser og upraktiske scootere og gå i stedet efter billeje på Menorca. Her får du en større komfort, ligesom du har råderum til at bestemme, hvor turen skal gå hen. Måske mangler du lige en tur rundt i øens historiske kvarterer, eller måske er du på jagt efter dine nye favoritstrande? Med egen bil mærker du straks en fantastisk frihed, der giver dig alle tiders springbræt til et ferieeventyr, der sandsynligvis giver dig et helt nyt syn på Spanien. Billeje er også en god løsning til dig, der er forretningsdrivende og måske skal fremvise ferieboliger på øen eller er på vej ud til forretningsaftaler.
Hvilken udlejningsbil skal du vælge?

Hvilken udlejningsbil skal du vælge?

Med Sixts billeje på Menorca ønsker vi at tilbyde dig et både varieret og førsteklasses udvalg af udlejningsbiler. Book din ønskede kategori over nettet eller telefonisk hos kundeserviceteamet. Vi tilbyder dig økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Bilerne holder hver især en høj standard, og flere af bilerne har ikke engang kørt 25.000 km. På gensyn i Spanien!
Show more
Godt at vide når du lejer i Menorca
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Menorca.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Menorca?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Menorca. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Menorca?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 654 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Menorca
Kan jeg booke et langtidslejemål i Menorca?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Menorca?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Menorca

Vis mere