Billeje
Menorca
Oversæt
Spanien // Menorca
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Menorca: Sixt biludlejning online booking

Menorca er nok Mallorcas lillebror, men når det handler om seværdigheder og postkostsmukke scenarier, er øen med helt i top. Vælg Sixt Biludlejning på Menorca og kør rundt på en ø, hvor badestrandene, de charmerende markedspladser og den fantastiske fauna er med til at give øen sin helt særlige karakter. Få friheden til at opleve Spaniens ferieparadis i dit eget tempo ved at tilvælge billeje på øen, som du falder pladask for.

 
 • Menorca Mahon Lufthavn
  Calle Curniola, n° 14 B
  07714 Mahón

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Menorca Mahon Lufthavn

  Sixt Billeje
  Calle Curniola, n° 14 B
  07714 Mahón

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning på Menorca

Menorca er en af øerne, der udgør De Baleariske Øer. Du kender givetvis allerede øer som Ibiza og ikke mindst Mallorca. Øen Formentera er et idyllisk alternativ til det mere pulserende Ibiza, og det samme gør sig gældende for Menorca og Mallorca. Menorca emmer af den stemning, du kender fra nogle af Spaniens mest berømte badebyer, da en af hovedattraktionerne er de smukke strande. Det hele er bare en smule mere fredfyldt på Menorca, hvor der også er udlagt særlige naturbeskyttelsesområder for netop at tage vare på naturen. Gør et stop hos Sixt Biludlejning på Menorca og find bilen, der skal fragte dig rundt til de hyggelige markeder i hovedstaden Mahon, sende dig på eventyr i drypstenshuler eller til færgelejerne, hvor du kan tage på en skøn bådtur ude i Middelhavet. Menorca er et fremragende valg, hvis du drømmer om at mikse strandlivet med kulturseværdigheder og Spaniens køkken.

Mærk friheden, lej en bil

Glem alt om overfyldte busser og upraktiske scootere og gå i stedet efter billeje på Menorca. Her får du en større komfort, ligesom du har råderum til at bestemme, hvor turen skal gå hen. Måske mangler du lige en tur rundt i øens historiske kvarterer, eller måske er du på jagt efter dine nye favoritstrande? Med egen bil mærker du straks en fantastisk frihed, der giver dig alle tiders springbræt til et ferieeventyr, der sandsynligvis giver dig et helt nyt syn på Spanien. Billeje er også en god løsning til dig, der er forretningsdrivende og måske skal fremvise ferieboliger på øen eller er på vej ud til forretningsaftaler.

Hvilken udlejningsbil skal du vælge?

Med Sixts billeje på Menorca ønsker vi at tilbyde dig et både varieret og førsteklasses udvalg af udlejningsbiler. Book din ønskede kategori over nettet eller telefonisk hos kundeserviceteamet. Vi tilbyder dig økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Bilerne holder hver især en høj standard, og flere af bilerne har ikke engang kørt 25.000 km. På gensyn i Spanien!


 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice