Billeje i Marbella

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Marbella

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Marbella der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Marbella

Sixt Biludlejning i Marbella

Sixt Biludlejning i Marbella

Drømmer du om at opleve kyststrækningen Costa del Sol? Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Marbella og oplev denne eksklusive jetsetby samt de omkringliggende nabobyer, der har så meget at tilbyde dig. Vælg vores biludlejningsservice og nå hurtigt frem til de skønne golfbaner, de mageløse bjerglandskaber, de historiske pladser og de utallige underholdningstilbud, der bare venter på at blive udforsket her i det sydlige Spanien.Marbella er et af de yndede feriemål på Spaniens populære kyststrækning, Costa del Sol, der ligger i Andalusien. Et besøg langs kysten kan bringe dig helt ned til Gibraltarklippen, ligesom du kan tage en afstikker til bjergkæden Sierra Morena. Byerne langs kysten ligger forholdsvis tæt på hinanden, men du vil snart opdage, hvor stor forskel der er på disse destinationer, hvilket blot gør rejsen langt mere interessant. Marbella er kendt som jetsettets tilholdssted, og studerer du det hyggelige havnemiljø i Puerto Banus, vil du hurtigt kunne spotte en række dyre både. Marbella er dog også lig med fantastiske golfbaner og en ældre bydel, hvor du kan slentre langs de smalle gader og opleve ældre spanske kirker.
Marbella og Costa del Sol

Marbella og Costa del Sol

Med billeje i Marbella får du alle muligheder for at opleve Spaniens helt eget Saint Tropez, ligesom du kan tage på eventyr langs kysten. Costa del Sol er en forholdsvis kort kyststrækning på 200 km, og her kan du gøre ophold i byer som Malaga, Fuengirola og Torremolinos. Her kan du svælge dig i Pablo Picasso museer, opleve stemningen i tyrefægterarenaen eller tage på eventyr i fæstningsværker. Et andet udflugtsmål kunne passende være Gibraltarklippen, der indbyder til oplevelser i klippetunneller, naturreservater og et uforglemmeligt besøg hos Gibraltaraberne. Med et besøg ved Costa del Sol skal du naturligvis også forbi de mange strande, der dominerer området.
Book billeje i Marbella

Book billeje i Marbella

Er du interesseret i biludlejning i Marbella, kan du med fordel booke din udlejningsbil allerede i dag. Hos Sixt er udlejningsudvalget ganske alsidigt, idet du både kan vælge økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, og forhåndsreserverer du den ønskede kategori, står vi klar med bilen ved din ankomst i det sydlige Spanien. Det giver dig mindre spildtid, og det er en klar fordel, da Marbella og Costa del Sol er rig på oplevelser. Skal du bruge en hjælpende hånd til vejvisningen, så bed os om at forsyne udlejningsbilen med GPS. Eller måske vil du gerne høre nærmere om andre tilbud?
Show more
Godt at vide når du lejer i Marbella
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Marbella?
For at leje bil hos SIXT i Marbella skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Marbella.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Marbella?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Marbella. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 461 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Levante
Maserati Levante

FAQs om lejemål i Marbella

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Marbella?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Marbella?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Marbella?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Marbella

Vis mere