Billeje
Marbella
Oversæt
Spanien // Marbella
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Marbella: Sixt biludlejning online booking

Drømmer du om at opleve kyststrækningen Costa del Sol? Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Marbella og oplev denne eksklusive jetsetby samt de omkringliggende nabobyer, der har så meget at tilbyde dig. Vælg vores biludlejningsservice og nå hurtigt frem til de skønne golfbaner, de mageløse bjerglandskaber, de historiske pladser og de utallige underholdningstilbud, der bare venter på at blive udforsket her i det sydlige Spanien.

 
 • Marbella

  Sixt Billeje
  N-340, km 183
  29600 Marbella

  Ma. - Sø.09:00 - 17:30
  Helligdag09:00 - 17:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Marbella

Marbella er et af de yndede feriemål på Spaniens populære kyststrækning, Costa del Sol, der ligger i Andalusien. Et besøg langs kysten kan bringe dig helt ned til Gibraltarklippen, ligesom du kan tage en afstikker til bjergkæden Sierra Morena. Byerne langs kysten ligger forholdsvis tæt på hinanden, men du vil snart opdage, hvor stor forskel der er på disse destinationer, hvilket blot gør rejsen langt mere interessant. Marbella er kendt som jetsettets tilholdssted, og studerer du det hyggelige havnemiljø i Puerto Banus, vil du hurtigt kunne spotte en række dyre både. Marbella er dog også lig med fantastiske golfbaner og en ældre bydel, hvor du kan slentre langs de smalle gader og opleve ældre spanske kirker.

Marbella og Costa del Sol

Med billeje i Marbella får du alle muligheder for at opleve Spaniens helt eget Saint Tropez, ligesom du kan tage på eventyr langs kysten. Costa del Sol er en forholdsvis kort kyststrækning på 200 km, og her kan du gøre ophold i byer som Malaga, Fuengirola og Torremolinos. Her kan du svælge dig i Pablo Picasso museer, opleve stemningen i tyrefægterarenaen eller tage på eventyr i fæstningsværker. Et andet udflugtsmål kunne passende være Gibraltarklippen, der indbyder til oplevelser i klippetunneller, naturreservater og et uforglemmeligt besøg hos Gibraltaraberne. Med et besøg ved Costa del Sol skal du naturligvis også forbi de mange strande, der dominerer området.

Book billeje i Marbella

Er du interesseret i biludlejning i Marbella, kan du med fordel booke din udlejningsbil allerede i dag. Hos Sixt er udlejningsudvalget ganske alsidigt, idet du både kan vælge økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, og forhåndsreserverer du den ønskede kategori, står vi klar med bilen ved din ankomst i det sydlige Spanien. Det giver dig mindre spildtid, og det er en klar fordel, da Marbella og Costa del Sol er rig på oplevelser. Skal du bruge en hjælpende hånd til vejvisningen, så bed os om at forsyne udlejningsbilen med GPS. Eller måske vil du gerne høre nærmere om andre tilbud?

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice