Billeje i Manises (Valencia)

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Manises (Valencia)

Sixt Biludlejning i Manises Valencia

Sixt Biludlejning i Manises Valencia

Opdag alt det, du drømmer om i det østlige Spanien, når du lejer en førsteklasses udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Manises Valencia. Den charmerende, spanske storby Valencia er landets tredjestørste og er beliggende på Spaniens vidunderlige østkyst. Manises Valencia finder du i den nordvestlige del af byen og i nærheden af Valencias lufthavn, hvilket er praktisk for dig, der ankommer eller forlader byen med fly. Afhent favoritbilen og begiv dig ud på eventyr i den smukke region og langs den betagende kyst. Sixt billeje i Manises Valencia giver dig en ultimativ frihed på rejsen. Kontakt allerede i dag Sixts medarbejderteam, og så hjælper vi dig med at få styr på det praktiske i forbindelse med bilrejsen i Valencia.Tag på opdagelse med din Sixtbil og få lidt mere ud af dit ophold i Spanien. Udnyt muligheden for at kunne udforske de mange fantastiske bygningsværker med din udlejningsbil, såsom byens historiske vartegn Torres de Quart, som var en af byens tidligere tolv porte, der omgav den gamle bydel, og som den dag i dag lover en fantastisk udsigt over Valencia. Besøg dejlige haver og parker, herunder Valencia Bioparc, der hovedsageligt fokuserer på afrikanske dyr i smukke, naturtro omgivelser. Fra Sixt Biludlejning i Manises Valencia kan du desuden hurtigt sætte kurs sydpå mod det beskyttede naturområde Albufera, hvor du bl.a. kan tage på en sejltur på landets største sø eller nyde de flotte vandfald, ligesom du kan tage Sixtbilen til den betagende østkyst for f.eks. at slappe af på den betagende og fredelige Sagunto strand, der er en garant for dejligt sand, gode restauranter og barer.
Start din komfortable bilrejse hos Sixt i Manises Valencia

Start din komfortable bilrejse hos Sixt i Manises Valencia

Når du bestiller Sixt billeje i Manises Valencia, kan du starte bilrejsen, kort efter du lander i Valencias lufthavn. Sixtteamet overrækker bilnøgler og lejekontrakt ved dit udvalgte kontor, og herefter er der intet, der forhindrer dig i at tage på storbyeventyr og dejlige udflugter til smukke naturområder. Det er helt op til dig, om din ferie eller forretningsrejse skal foregå i en moderne og komfortabel stationcar, økonomibil, 4x4%u2019er eller luksus sportsvogn, og du bestiller enten online eller telefonisk, hvis du booker på forhånd. Medarbejderteamet ved Sixt Biludlejning i Manises Valencia hjælper dig gerne med at finde ekstraudstyr, der kan lette din rejse. Vi er også behjælpelige med nyttige tjenester, så du kan opnå en ekstra tryghed på køreturen rundt i Manises Valencia.
Show more
Godt at vide når du lejer i Manises (Valencia)
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Manises (Valencia)?
For at leje bil hos SIXT i Manises (Valencia) skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Manises (Valencia).
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Manises (Valencia)?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Manises (Valencia). Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 1979 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Manises (Valencia)
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Manises (Valencia)?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Manises (Valencia)?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Manises (Valencia)?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Manises (Valencia)

Vis mere