Billeje
Manises (Valencia)
Oversæt
Spanien // Manises (Valencia)
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Manises (Valencia): Sixt biludlejning online booking

Opdag alt det, du drømmer om i det østlige Spanien, når du lejer en førsteklasses udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Manises Valencia. Den charmerende, spanske storby Valencia er landets tredjestørste og er beliggende på Spaniens vidunderlige østkyst. Manises Valencia finder du i den nordvestlige del af byen og i nærheden af Valencias lufthavn, hvilket er praktisk for dig, der ankommer eller forlader byen med fly. Afhent favoritbilen og begiv dig ud på eventyr i den smukke region og langs den betagende kyst. Sixt billeje i Manises Valencia giver dig en ultimativ frihed på rejsen. Kontakt allerede i dag Sixts medarbejderteam, og så hjælper vi dig med at få styr på det praktiske i forbindelse med bilrejsen i Valencia.

 
 • Valencia Lufthavn
  Zona rent a car - Llegadas
  46940 Manises (Valencia)

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Valencia Lufthavn

  Sixt Billeje
  Zona rent a car - Llegadas
  46940 Manises (Valencia)

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Manises Valencia

Tag på opdagelse med din Sixtbil og få lidt mere ud af dit ophold i Spanien. Udnyt muligheden for at kunne udforske de mange fantastiske bygningsværker med din udlejningsbil, såsom byens historiske vartegn Torres de Quart, som var en af byens tidligere tolv porte, der omgav den gamle bydel, og som den dag i dag lover en fantastisk udsigt over Valencia. Besøg dejlige haver og parker, herunder Valencia Bioparc, der hovedsageligt fokuserer på afrikanske dyr i smukke, naturtro omgivelser. Fra Sixt Biludlejning i Manises Valencia kan du desuden hurtigt sætte kurs sydpå mod det beskyttede naturområde Albufera, hvor du bl.a. kan tage på en sejltur på landets største sø eller nyde de flotte vandfald, ligesom du kan tage Sixtbilen til den betagende østkyst for f.eks. at slappe af på den betagende og fredelige Sagunto strand, der er en garant for dejligt sand, gode restauranter og barer.

Start din komfortable bilrejse hos Sixt i Manises Valencia

Når du bestiller Sixt billeje i Manises Valencia, kan du starte bilrejsen, kort efter du lander i Valencias lufthavn. Sixtteamet overrækker bilnøgler og lejekontrakt ved dit udvalgte kontor, og herefter er der intet, der forhindrer dig i at tage på storbyeventyr og dejlige udflugter til smukke naturområder. Det er helt op til dig, om din ferie eller forretningsrejse skal foregå i en moderne og komfortabel stationcar, økonomibil, 4x4%u2019er eller luksus sportsvogn, og du bestiller enten online eller telefonisk, hvis du booker på forhånd. Medarbejderteamet ved Sixt Biludlejning i Manises Valencia hjælper dig gerne med at finde ekstraudstyr, der kan lette din rejse. Vi er også behjælpelige med nyttige tjenester, så du kan opnå en ekstra tryghed på køreturen rundt i Manises Valencia.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice