Billeje i Mahon

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Mahon

Sixt Biludlejning i Mahon

Sixt Biludlejning i Mahon

Begynd ferien med et besøg på vores kontor Sixt Biludlejning i Mahons lufthavn. Her finder du altid et godt og alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til enhver ferieform, og vores imødekommende personale er altid glade for at kunne hjælpe dig videre, hvis du har spørgsmål undervejs. Mahon er Menorcas hovedstad, og her er der sol, skøn natur og kulinariske oplevelser for alle pengene! Med en udlejningsbil fra Sixt er du godt rustet til at komme omkring på øen på egen hånd, og der er mulighed for at være spontan og selv bestemme, hvad du vil opleve, og hvornår. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for, at der er styr på billejen i Mahon, når du lander på Menorca!Er du til hyggelige slentreture langs havnen, mens du holder udkig efter en god fiskerestaurant? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted, for med en længde på 5 km og en bredde på 900 meter er Mahons havn nemlig en af verdens største. Her er der en ægte maritim middelhavsstemning, som man hurtigt kan forelske sig i, hvilket de mange tilbagevendende gæster også vidner om. Mahon har alle ferieingredienserne, men man skal selvfølgelig ikke glemme resten af Menorca af den grund. Sæt dig bag rattet i din nye Sixtbil og tag turen ud til en af øens mange dejlige strande eller gå på opdagelse blandt ruinerne af de mange kystforter, som blev anvendt til at forsvare Menorca mod England og Frankrig i det 18. århundrede. Derudover er der i alt 25 oldtidsminder, hvor man virkelig kan få en fornemmelse for øens tusindårige historie og de forskellige kulturer, der gennem tiden har præget den. Jo, Mahon og Menorca har lidt af det hele, uanset om du interesserer dig for historie eller ren afslapning ved kysten. Så udnyt endelig vores favorable tilbud om billeje i netop Mahon!
Et alsidigt udvalg, når du lejer en bil hos os

Et alsidigt udvalg, når du lejer en bil hos os

Hos Sixt Biludlejning Mahon bestræber vi os altid på at præsentere vores kunder for et alsidigt udvalg af moderne varer inden for segmentet kvalitetsbiler. På vores kontor kan vi tilbyde almindelige personbiler og stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, som egner sig perfekt til ture langs kysten. Lad os sørge for transporten, så du selv kan sørge for ferieeventyrets indhold på skønne Menorca! Vi er en af verdens største leverandører inden for kategorien biludlejning.
Show more
Godt at vide når du lejer i Mahon
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mahon.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mahon?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mahon. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mahon?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 654 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Mahon
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mahon?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mahon?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mahon

Vis mere