Billeje i Lanzarote

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Lanzarote

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Lanzarote Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Lanzarote

Sixt Biludlejning på Lanzarote

Sixt Biludlejning på Lanzarote

Går rejsen til Lanzarote, så kom nemt rundt på den spanske ferieø, der har begejstret en hel verden gennem årtier. De Kanariske Øer er kendt for deres herlige klima, de fantastiske strande og de mange kulturseværdigheder, der på et splitsekund fører dig tilbage i de fascinerende historiske fortællinger om erobringer og øernes vulkanhistorie. Lej en bil og nyd Lanzarote i en udlejningsbil fra Sixt!Når man lander på en smuk og interessant ø som Spaniens Lanzarote, gælder det om at udnytte tiden til fulde. Overvej derfor at leje en bil hos Sixt Biludlejning på Lanzarote, så du kan sammensætte et varieret dagsprogram, der fører dig hele vejen rundt på øen. Måske er dit udgangspunkt det velkendte Club la Santa Sport, hvor du kan få pulsen op inden for alverdens sportsgrene. Efterfølgende kan du stile mod en af øens mange strande, hvor især dem ved Playa Blanca er eftertragtede. Du kan også køre mod hovedstaden Arrecifes kirke, Iglesias San Ginés, eller den enestående borg Castillo de San Gabriel. Eller måske lokker det med et smut ned i grotten Jameos del Agua?
Book billeje og oplev Ildbjergene

Book billeje og oplev Ildbjergene

De Kanariske Øer er kendt som vulkanøer, og på Lanzarote kan du komme helt tæt på vulkanen Timanfaye, der stadig er aktiv. Området går ofte under betegnelsen Ildbjergene grundet det askegule sand, og det huser bl.a. en større nationalpark, der bestemt bør indgå i rejseplanerne. På Lanzarote hylder man vulkanbaggrunden, og en del af arkitekturen er udført af César Manrique, der har forenet bygningsværker med vulkanaktiviteten. Med billeje på Lanzarote kan du passende tage på tur for at nyde de mange vulkankratere rundt om på øen. Er du mere til elementet vand, har Lanzarote adskillige muligheder for at dyrke vandsport. Med biludlejning på Lanzarote kan du ganske enkelt få dit livs eventyr.
Sixt har et premium udvalg af udlejningsbiler

Sixt har et premium udvalg af udlejningsbiler

Sixts billeje på Lanzarote sigter mod dine behov, og vi udlejer derfor kun udlejningsbiler, der holder en høj kvalitet. Ved bestillingen over nettet eller telefonen kan du ikke booke specifikke modeller, men derimod kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Vi guider dig meget gerne frem til det rigtige valg, ligesom vi har mulighed for at udstyre bilen med diverse ekstraudstyr, herunder GPS navigation og autostole. Så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan skabe det perfekte udgangspunkt for turen til De Kanariske Øer. Vi ses på skønne Lanzarote!
Show more
Godt at vide når du lejer i Lanzarote
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lanzarote?
For at leje bil hos SIXT i Lanzarote skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lanzarote.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lanzarote?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lanzarote. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1453 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Levante
Maserati Levante

FAQs om lejemål i Lanzarote

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lanzarote?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lanzarote?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lanzarote?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Lanzarote

Vis mere