Billeje
Lanzarote
Oversæt
Spanien // Lanzarote
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lanzarote: Sixt biludlejning online booking

Går rejsen til Lanzarote, så kom nemt rundt på den spanske ferieø, der har begejstret en hel verden gennem årtier. De Kanariske Øer er kendt for deres herlige klima, de fantastiske strande og de mange kulturseværdigheder, der på et splitsekund fører dig tilbage i de fascinerende historiske fortællinger om erobringer og øernes vulkanhistorie. Lej en bil og nyd Lanzarote i en udlejningsbil fra Sixt!

 
 • Lanzarote Lufthavn
  Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6
  35509 Playa Honda

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Lanzarote Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6
  35509 Playa Honda

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning på Lanzarote

Når man lander på en smuk og interessant ø som Spaniens Lanzarote, gælder det om at udnytte tiden til fulde. Overvej derfor at leje en bil hos Sixt Biludlejning på Lanzarote, så du kan sammensætte et varieret dagsprogram, der fører dig hele vejen rundt på øen. Måske er dit udgangspunkt det velkendte Club la Santa Sport, hvor du kan få pulsen op inden for alverdens sportsgrene. Efterfølgende kan du stile mod en af øens mange strande, hvor især dem ved Playa Blanca er eftertragtede. Du kan også køre mod hovedstaden Arrecifes kirke, Iglesias San Ginés, eller den enestående borg Castillo de San Gabriel. Eller måske lokker det med et smut ned i grotten Jameos del Agua?

Book billeje og oplev Ildbjergene

De Kanariske Øer er kendt som vulkanøer, og på Lanzarote kan du komme helt tæt på vulkanen Timanfaye, der stadig er aktiv. Området går ofte under betegnelsen Ildbjergene grundet det askegule sand, og det huser bl.a. en større nationalpark, der bestemt bør indgå i rejseplanerne. På Lanzarote hylder man vulkanbaggrunden, og en del af arkitekturen er udført af César Manrique, der har forenet bygningsværker med vulkanaktiviteten. Med billeje på Lanzarote kan du passende tage på tur for at nyde de mange vulkankratere rundt om på øen. Er du mere til elementet vand, har Lanzarote adskillige muligheder for at dyrke vandsport. Med biludlejning på Lanzarote kan du ganske enkelt få dit livs eventyr.

Sixt har et premium udvalg af udlejningsbiler

Sixts billeje på Lanzarote sigter mod dine behov, og vi udlejer derfor kun udlejningsbiler, der holder en høj kvalitet. Ved bestillingen over nettet eller telefonen kan du ikke booke specifikke modeller, men derimod kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Vi guider dig meget gerne frem til det rigtige valg, ligesom vi har mulighed for at udstyre bilen med diverse ekstraudstyr, herunder GPS navigation og autostole. Så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan skabe det perfekte udgangspunkt for turen til De Kanariske Øer. Vi ses på skønne Lanzarote!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice