Billeje i La Palma Canarias

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved La Palma Canarias

Sixt Biludlejning i La Palma Canarias

Sixt Biludlejning i La Palma Canarias

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Santa Cruz de La Palma, hvor der venter gode bademuligheder, flotte strande og hyggelige restauranter. La Palma er sammen med Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote en af hovedøerne i øgruppe De Kanariske Øer. Et rejsemål, som hvert år tiltrækker tusindvis af gæster. Hos Sixt Biludlejning La Palma Canarias er vores imødekommende og kompetente team altid klar til at vejlede dig, så du føler, at du tager det rigtige valg. Sæt dig herefter bag rattet og tag turen op i det flotte bjerglandskab, når du har valgt La Palma!La Palma er et meget populært rejsemål, og med god grund. Her finder du nemlig en herlig blanding af afslapning og aktive ferietilbud, der får tiden til at flyve afsted. Med billeje i La Palma Canarias kan du endda effektivisere tiden på rundturen mellem de forskellige tilbud. Begynd dagen med at slikke sol og få koblet helt af. Tag senere udlejningsbilen ud til øens små landsbyer eller kom lidt op i højden, hvorfra du kan vandre og få sved på panden. Et besøg i nationalparken Caldera de Taburiente er et must, når du rejser til La Palma, og den fantastiske udsigt, du bliver belønnet med i bjergene, er alle anstrengelserne værd. La Palma har noget for enhver, men uanset om du har tilbragt dagen på stranden, i vandet eller med en anstrengende vandretur i bjergene, slutter den helt sikkert på en bestemt måde. Nemlig på en hyggelig restaurant med et godt glas vin og en udsigt over havet. Velkommen til billeje på La Palma Canarias!
Vi har bilen til alt fra barsk natur til cityture

Vi har bilen til alt fra barsk natur til cityture

Du er i gode hænder, når du lader Sixt Biludlejning stå for transporten under din ferie. Vi har mere end 100 års erfaring, og vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger, når de tager kontakt til teamet. På vores kontor i Santa Cruz de La Palma kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt terrængående 4x4, som passer godt til dig, der vil udforske øens barske natur. Derudover har vi også sportsvogne og cabrioleter til de afslappede cityture. Vi tager os i øvrigt gerne tid til at forsyne bilerne med lige præcis det ekstraudstyr, der gør turen et nøk bedre. Bemærk, at alle biler i varesortimentet hører til blandt topmodellerne, men du kan altid leje en bil hos Sixt til fristende priser.
Show more
Godt at vide når du lejer i La Palma Canarias
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i La Palma Canarias.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i La Palma Canarias?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i La Palma Canarias. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i La Palma Canarias?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i La Palma Canarias

Kan jeg booke et langtidslejemål i La Palma Canarias?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i La Palma Canarias?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in La Palma Canarias

Vis mere