Billeje
La Palma Canarias
Oversæt
Spanien // La Palma Canarias
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i La Palma Canarias: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Santa Cruz de La Palma, hvor der venter gode bademuligheder, flotte strande og hyggelige restauranter. La Palma er sammen med Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote en af hovedøerne i øgruppe De Kanariske Øer. Et rejsemål, som hvert år tiltrækker tusindvis af gæster. Hos Sixt Biludlejning La Palma Canarias er vores imødekommende og kompetente team altid klar til at vejlede dig, så du føler, at du tager det rigtige valg. Sæt dig herefter bag rattet og tag turen op i det flotte bjerglandskab, når du har valgt La Palma!

 
 • La Palma Lufthavn (Canaries)
  Aerop. Santa Cruz de La Palma
  38738 Santa Cruz (Canary Islands)

  Ma. - Sø.07:30 - 21:30
  Helligdag07:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • La Palma Havn (Canaries)
  Estación marítima S/C La Palma
  38700 Santa Cruz de la Palma

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • La Palma Lufthavn (Canaries)

  Sixt Billeje
  Aerop. Santa Cruz de La Palma
  38738 Santa Cruz (Canary Islands)

  Ma. - Sø.07:30 - 21:30
  Helligdag07:30 - 21:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • La Palma Havn (Canaries)

  Sixt Billeje
  Estación marítima S/C La Palma
  38700 Santa Cruz de la Palma

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i La Palma Canarias

La Palma er et meget populært rejsemål, og med god grund. Her finder du nemlig en herlig blanding af afslapning og aktive ferietilbud, der får tiden til at flyve afsted. Med billeje i La Palma Canarias kan du endda effektivisere tiden på rundturen mellem de forskellige tilbud. Begynd dagen med at slikke sol og få koblet helt af. Tag senere udlejningsbilen ud til øens små landsbyer eller kom lidt op i højden, hvorfra du kan vandre og få sved på panden. Et besøg i nationalparken Caldera de Taburiente er et must, når du rejser til La Palma, og den fantastiske udsigt, du bliver belønnet med i bjergene, er alle anstrengelserne værd. La Palma har noget for enhver, men uanset om du har tilbragt dagen på stranden, i vandet eller med en anstrengende vandretur i bjergene, slutter den helt sikkert på en bestemt måde. Nemlig på en hyggelig restaurant med et godt glas vin og en udsigt over havet. Velkommen til billeje på La Palma Canarias!

Vi har bilen til alt fra barsk natur til cityture

Du er i gode hænder, når du lader Sixt Biludlejning stå for transporten under din ferie. Vi har mere end 100 års erfaring, og vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger, når de tager kontakt til teamet. På vores kontor i Santa Cruz de La Palma kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt terrængående 4x4, som passer godt til dig, der vil udforske øens barske natur. Derudover har vi også sportsvogne og cabrioleter til de afslappede cityture. Vi tager os i øvrigt gerne tid til at forsyne bilerne med lige præcis det ekstraudstyr, der gør turen et nøk bedre. Bemærk, at alle biler i varesortimentet hører til blandt topmodellerne, men du kan altid leje en bil hos Sixt til fristende priser.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice