Billeje i Ibiza

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Ibiza

Sixt Biludlejning på Ibiza

Sixt Biludlejning på Ibiza

Er du til fest og farver, så vælg biludlejning på Ibiza gennem Sixt Biludlejning! Det bringer dig hurtigt frem til øens mange seværdigheder, ligesom du nemt når hen til de dunkende rytmer på de mange natklubber. Ibiza er imidlertid også en ø med en række spændende kulturseværdigheder og lækre strande, der taler både til store og små, ligesom der er mulighed for romantiske øhop til destinationer med et caribisk touch. Lej en bil og tag med Sixt til Ibiza!Ibiza er en del af De Baleariske Øer, der bl.a. også tæller destinationer som Mallorca. Øerne hører under Spanien, og med billeje på Ibiza oplever du snart den løsslupne stemning, der er så karakteristisk for øen. Der er masser af liv i bybilledet, ligesom øen er et rent forlystelsescentrum for dem, der elsker adrenalinkicks og en god fest. San Antonio er en af partybyerne. Dykker man ned under overfladen, har Ibiza dog også mange spændende seværdigheder i bl.a. Ibiza by, hvor du kan nyde byens katedral, hippiemarkederne og den gamle by. Et andet spektakulært syn er den gamle borg, der nærmest ligger helt ud til vandkanten. Når du er på Ibiza, skal du naturligvis også forbi de mange strande, der ligger overalt på øen.
Biludlejning og øhop

Biludlejning og øhop

Med Sixt Biludlejning på Ibiza får du alle muligheder for at opleve både de turistede destinationer, ligesom du nemt kan køre ud til de lidt mere autentiske bjerglandsbyer, der giver dig en god kontrast til det pulserende liv i de større byer. Når du kører rundt på øen, opdager du også snart de mange muligheder for øhop. Det kunne f.eks. være til Isla Verde eller Formentera, der er et sandt strandparadis, og som emmer af den caribiske laid back stemning.
Find udlejningsbilen hos Sixt

Find udlejningsbilen hos Sixt

Med Sixts billeje på Ibiza kan du bl.a. vælge mellem økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Bemærk, at du vælger mellem disse kategorier, når du bestiller, og ej specifikke modeller. Bestillingen kan du nemt klare på egen hånd over nettet, men du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam, der gerne rådgiver dig om valg af bil og ekstraudstyr. Inden for segmentet ekstraudstyr kunne det f.eks. være en god idé at kigge på en GPS, så du kan finde frem til din nye yndlingsrestaurant eller de seværdigheder, du har krydset af på kortet. Så lad os hjælpe dig med at vælge den ideelle biludlejningspakke.
Show more
Godt at vide når du lejer i Ibiza
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ibiza?
For at leje bil hos SIXT i Ibiza skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ibiza.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Ibiza?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Ibiza. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 1951 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Ibiza
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Ibiza?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Ibiza?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ibiza?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Ibiza

Vis mere