Billeje i Granada, Spanien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Granada, Spanien

Sixt Biludlejning i Granada, Spanien

Sixt Biludlejning i Granada, Spanien

Ved Sixt Biludlejning i Granada i det sydlige Spanien venter det helt rigtige, prisvenlige køretøj på dig. Den historiske og charmerende by Granada er beliggende i den spanske region Andalusien og ved foden af bjergkæden Sierra Nevada. Området bugner af skøn natur, uforglemmelige seværdigheder og fremragende mad, og når du vælger at leje en bil hos Sixt, bliver det muligt for dig at få det hele med under opholdet. Bestem dig for en passende bilkategori og ekstraudstyr i forbindelse med billeje i Granada. Uanset om du skal på ferie, weekendtur, sprogrejse eller forretningsrejse i denne vidunderlige del af Spanien, vil en Sixtbil åbne op for en række muligheder under opholdet. Kør direkte til de mange seværdigheder i regionen, besøg den smukke kyst Costa del Sol eller besøg afsides naturområder, hvor offentlige transportmidler ikke kan nå hen. Når du lejer en prisvenlig udlejningsbil ved en Sixt Biludlejning i Granada i Sydspanien, må du ikke snyde dig selv for et besøg ved det berømte og enestående palads Alhambra, som maurerne byggede op gennem det 13. og 14. århundrede. Nyd den arabiske arkitektur og de mange flotte haver og beundr den fantastiske udsigt fra Sabikahplateauet over det omgivende landskab. Udnyt også gerne den lejede bil fra Sixt til at opdage Granadas smukke domkirke med det kongelige kapel og byens mange fantastiske tapasbarer eller tag den ca. 90 km lange køretur ned til charmerende Nerja ved sydkysten, hvor du kan nyde smukke sandstrande, det fantastiske udsigtspunk Plaza Balcón de Europa samt de populære drypstenshuler.
Kom bag rattet i en førsteklasses Sixtbil på rejsen

Kom bag rattet i en førsteklasses Sixtbil på rejsen

Med Sixts billeje i Granada, Spanien, kommer du bag rattet i en premium udlejningsbil, som for nylig har gennemgået service, og med Sixts ubegrænsede kilometertal bliver din frihed stor til at opdage både selve Granada og det sydlige Spanien. Måske er du på udkig efter en rummelig 4x4 eller stationcar til din rejse, men her hos Sixt kan vi også blandt andet tilbyde dig toptunede økonomibiler og luksus sportsvogne. Udnyt også gerne muligheden for at tilføje flere navne på lejekontrakten, hvis I ønsker at være flere om at køre bilen fra Sixt Biludlejning i Granada, eller bestil praktisk GPS navigation eller en behagelig autostol, hvis du skal have det yngste familiemedlem med på rejsen. Tag kontakt til Sixt, hvis du har spørgsmål i forbindelse med billeje eller ønsker råd om køreforhold, seværdigheder eller lignende i Spanien.
Show more
Godt at vide når du lejer i Granada, Spanien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Granada, Spanien?
For at leje bil hos SIXT i Granada, Spanien skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Granada, Spanien.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Granada, Spanien?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Granada, Spanien. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 467 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
FAQs om lejemål i Granada, Spanien
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Granada, Spanien?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Granada, Spanien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Granada, Spanien?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Granada, Spanien

Vis mere