Billeje
Granada, Spanien
Oversæt
Spanien // Granada, Spanien
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Granada, Spanien: Sixt biludlejning online booking

Ved Sixt Biludlejning i Granada i det sydlige Spanien venter det helt rigtige, prisvenlige køretøj på dig. Den historiske og charmerende by Granada er beliggende i den spanske region Andalusien og ved foden af bjergkæden Sierra Nevada. Området bugner af skøn natur, uforglemmelige seværdigheder og fremragende mad, og når du vælger at leje en bil hos Sixt, bliver det muligt for dig at få det hele med under opholdet. Bestem dig for en passende bilkategori og ekstraudstyr i forbindelse med billeje i Granada.

 
 • Granada Lufthavn
  Ctra. Aeropuerto, km 0,5
  18320 Granada

  Ma. - Sø.09:00 - 17:30
  Helligdag09:00 - 17:30
  Book ved denne station

 • Granada Banegård
  Avenida de Andaluces 12
  18014 Granada

  Ma. - Sø.08:00 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30
  Book ved denne station

 • Granada Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ctra. Aeropuerto, km 0,5
  18320 Granada

  Ma. - Sø.09:00 - 17:30
  Helligdag09:00 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Granada Banegård

  Sixt Billeje
  Avenida de Andaluces 12
  18014 Granada

  Ma. - Sø.08:00 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Granada, Spanien

Uanset om du skal på ferie, weekendtur, sprogrejse eller forretningsrejse i denne vidunderlige del af Spanien, vil en Sixtbil åbne op for en række muligheder under opholdet. Kør direkte til de mange seværdigheder i regionen, besøg den smukke kyst Costa del Sol eller besøg afsides naturområder, hvor offentlige transportmidler ikke kan nå hen. Når du lejer en prisvenlig udlejningsbil ved en Sixt Biludlejning i Granada i Sydspanien, må du ikke snyde dig selv for et besøg ved det berømte og enestående palads Alhambra, som maurerne byggede op gennem det 13. og 14. århundrede. Nyd den arabiske arkitektur og de mange flotte haver og beundr den fantastiske udsigt fra Sabikahplateauet over det omgivende landskab. Udnyt også gerne den lejede bil fra Sixt til at opdage Granadas smukke domkirke med det kongelige kapel og byens mange fantastiske tapasbarer eller tag den ca. 90 km lange køretur ned til charmerende Nerja ved sydkysten, hvor du kan nyde smukke sandstrande, det fantastiske udsigtspunk Plaza Balcón de Europa samt de populære drypstenshuler.

Kom bag rattet i en førsteklasses Sixtbil på rejsen

Med Sixts billeje i Granada, Spanien, kommer du bag rattet i en premium udlejningsbil, som for nylig har gennemgået service, og med Sixts ubegrænsede kilometertal bliver din frihed stor til at opdage både selve Granada og det sydlige Spanien. Måske er du på udkig efter en rummelig 4x4 eller stationcar til din rejse, men her hos Sixt kan vi også blandt andet tilbyde dig toptunede økonomibiler og luksus sportsvogne. Udnyt også gerne muligheden for at tilføje flere navne på lejekontrakten, hvis I ønsker at være flere om at køre bilen fra Sixt Biludlejning i Granada, eller bestil praktisk GPS navigation eller en behagelig autostol, hvis du skal have det yngste familiemedlem med på rejsen. Tag kontakt til Sixt, hvis du har spørgsmål i forbindelse med billeje eller ønsker råd om køreforhold, seværdigheder eller lignende i Spanien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice