Billeje i Gran Canaria

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Gran Canaria

Sixt Biludlejning på Gran Canaria

Sixt Biludlejning på Gran Canaria

Spanien er altid dejlig. Et godt udflugtsmål kunne være De Kanariske Øer og særligt Gran Canaria. Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Gran Canaria og oplev øen, hvor du kan veksle mellem vandreture og dykkereventyr samt mellem ørkensand og vulkankratere. Gran Canaria er en alsidig feriedestination, og med en udlejningsbil fra Sixt er du mere end klar til at opleve alle facetter af den spanske ferieø. Vi kan f.eks. tilbyde dig sportsvogne og cabrioleter samt økonomibiler, stationcars og 4x4.Sammen med øerne Lanzarote, Tenerife, Gomera, Hierro, La Palma og Fuerteventura udgør Gran Canaria de syv beboede øer i De Kanariske Øer, der hører under Spaniens territorium. Øgruppen i Atlanterhavet ligger dog ud for Afrikas vestkyst. Med billeje på Gran Canaria kan du opleve fantastiske byer som Las Palmas de Canaria i nord og Playa del Ingles og Maspalomas i syd. Øens hovedattraktion er de mange strande, og du kan bl.a. nyde Playa Puerto Rico, Playa de la Verga og Playa de las Canteras. Er du heldig, får du også udsigt til delfiner. Gran Canaria er en rigtig vulkanø, og du får syn for sagen ved at køre til Caldera de Bandama, hvor du finder ét af øens største kratere. Er du mere til liflig bananlikør, så sæt kursen mod bananplantagerne og destillerierne i Arucas.
Gran Canarias egen ørken

Gran Canarias egen ørken

Med biludlejning på Gran Canaria har du også friheden til at vælge en destination som Maspalomas, hvor du finder et større ørkenområde. Så slip din Sixtbil et par timer og tag på et skønt kamelridt, inden det bliver tid til at smage på seafood, dyppe tæerne i vandet eller besøge Maspalomas%u2019 mange forlystelsesparker. Eller hvad med et smut til Playa del Ingles, der er en af Gran Canarias mest besøgte feriebyer? Du kan også besøge Las Palmas%u2019 Museo Canario, eller måske skal der storshoppes, inden nattelivet venter.
Gran Canaria er perfekt til en aktiv ferie

Gran Canaria er perfekt til en aktiv ferie

Er du typen, der ikke kan sidde stille, så snup din udlejningsbil og sæt kursen mod de kuperede terræner, hvor der er masser af vandreruter. Du kan naturligvis også tage på øhop, snorkle eller blot køre rundt på øen og finde dine helt egne favoritsteder. Med billeje på Gran Canaria er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Lej din bil over nettet eller ved at kontakte os telefonisk. Vær dog altid opmærksom på, at du ikke kan reservere specifikke bilmodeller.
Show more
Godt at vide når du lejer i Gran Canaria
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Gran Canaria?
For at leje bil hos SIXT i Gran Canaria skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Gran Canaria.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Gran Canaria?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Gran Canaria. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 3664 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

FAQs om lejemål i Gran Canaria

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Gran Canaria?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Gran Canaria?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Gran Canaria?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?