Billeje i Girona

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Girona

* Priserne er udregnet den 30.03.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Girona Banegård der starter den 06.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Girona

Sixt Biludlejning i Girona

Sixt Biludlejning i Girona

Gør klar til at indtage det nordøstlige Spanien med Sixt Biludlejning i Girona, hvor udlejningsbilen venter på dig. Den smukke by Girona ligger i den nordlige del af det selvstændige område Catalonien og godt 100 km nord for metropolen Barcelona. Det er oplagt at leje en bil til opholdet i Girona og omegn, for uden en bil vil du typisk blive afhængig og begrænset af de offentlige transportmidler i området. Vælg i stedet friheden til at påbegynde bileventyret, når det passer dig at udforske seværdighederne, eller når du vil ud i det blå for at fotografere landskabet i Nordspanien. Book billeje hos Sixtteamet i Girona i dag! Charmerende Girona byder på et væld af fantastiske attraktioner og skønne oplevelser, og det er desuden et populært udgangspunkt for de mange rejsende, der flyver ind til byens internationale lufthavn, og som efterfølgende gerne søger videre mod den vidunderlige kyst Costa Brava. Fra Girona har du mellem 15 og 20 km ud til den dejlige kyst, hvor du blandt andet finder den betagende strand Cala Estreta med det azurblå vand, der er omgivet af smukke klipper, og den vidunderlige, lille bugt Cala Futadera med sit kridhvide sand, som du når via en række trapper. Det er dog også værd at bruge tid i selve Girona. Gå gerne en tur gennem byens historiske, gamle bydel, hvor du eksempelvis kan besøge den imponerende middelalderdomkirke i gotisk stil eller klosteret Sant Pere de Galligants, der nu er hjemsted for det catalonske arkæologimuseum. En lejet bil fra Sixt Biludlejning i Girona giver dig så mange flere muligheder.
Tilpas bilrejsen helt efter dine drømme med Sixt

Tilpas bilrejsen helt efter dine drømme med Sixt

Sixts prisvenlige billeje i Girona gør det muligt for alle rejsende at råde over en lejet bil på turen rundt i denne smukke del af Spanien. Uanset om du skal på ferie med familien eller vennerne og ønsker fleksibiliteten, som en Sixtbil giver til at udforske regionen, eller det er forretningsrejsen, der bringer dig til Girona, og du har brug for en enkel transport fra møderne til hotellet, er det oplagt at bestille en bil fra Sixt Biludlejning i Girona. Du vælger selv din foretrukne bilkategori ud fra vores brede udvalg, der både inkluderer prisvenlige og moderne økonomivarianter samt stilfulde luksusbiler. Du bestiller enten telefonisk, via hjemmesiden eller i vores smartphoneapp. Tilføj gerne ekstra tjenester i forbindelse med billejen, så du tilpasser bilrejsen helt ned i mindste detalje.
Show more
Godt at vide når du lejer i Girona
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Girona?
For at leje bil hos SIXT i Girona skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Girona.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Girona?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Girona. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1102 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Levante
Maserati Levante

FAQs om lejemål i Girona

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Girona?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Girona?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Girona?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Girona

Vis mere