Billeje
Fuerteventura
Oversæt
Spanien // Fuerteventura
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Fuerteventura: Sixt biludlejning online booking

Oplev Kanarieøernes næststørste ø, Fuerteventura, sammen med Sixt Biludlejning. Lej en bil og tag på rundrejse langs de mange strande, i de hyggelige bjerglandsbyer eller gå målrettet efter en af de mange golfbaner, der ligger i de smukkeste rammer. Eller måske frister det med et øhop i det azurblå Atlanterhav? Vulkanøen Fuerteventura har alt til friluftselskeren og dig, der bare søger ren afslapning! Med billeje på Fuerteventura bestemmer du selv tempoet.

 
 • Fuerteventura Lufthavn
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  Ma. - Sø.07:00 - 22:30
  Helligdag07:00 - 22:30
  Book ved denne station

 • Fuerteventura Lufthavn

  Sixt Billeje
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  Ma. - Sø.07:00 - 22:30
  Helligdag07:00 - 22:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning på Fuerteventura

Spaniens Fuerteventura er en del af De Kanariske Øer, der ligger ud for Afrikas vestkyst. Af naboøer kan nævnes Lanzarote, Tenerife og Gran Canaria. Du befinder dig kort sagt lige i epicentret for spansk ferieidyl, og du kan roligt medbringe badetøjet og solcremen, for Fuerteventura har nogle af Europas bedste strande, hvor der ligeledes er gode surfingmuligheder. Så kør rundt på øen og lav din egen top 3! Med billeje på Fuerteventura kan du også bevæge dig ind i landet, hvor du finder et mere bjergrigt og kuperet terræn. Det gælder bl.a. i egnen omkring bjerget Tindaye eller Pico de Jandia. Her kan det varmt anbefales at udforske de små bjerglandsbyer med græssende geder, og på turen rundt på øen kommer du såmænd også forbi frodige dadelplantager og tomatlunde. Er du vild med eventyr, vil du elske et besøg i Oasis de Los Camellos, hvor du får chancen for en vaskeægte kamelsafari.

Spark gang i ferieeventyret med Sixt

Elsker du sport, er Fuerteventura en skøn base for alle i familien. Området er fuldudviklet, når det kommer til vandsport, ligesom der er mulighed for et romantisk getaway til de nærliggende øer. Et oplagt valg kunne være Los Lobos, hvor du ved første øjekast mærker idyllen helt ind til benet. Med biludlejning på Fuerteventura får du muligheden for at planlægge et yderst personligt dagsprogram, hvor det er helt op til dig, om du skal lave sandslotte hele dagen lang, eller om du vil dykke ned i øens historie på de forskellige museer.

Premium udvalg hos Sixt

Hos Sixt Biludlejning på Fuerteventura kan du vælge mellem lejebiler som økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, så vi har med stor sandsynlighed det, du søger til opholdet på Fuerteventura. Vi har endvidere mulighed for at levere udlejningsbilen med det ønskede ekstraudstyr samt fuld kaskobeskyttelse. Bookingprocessen kan klares via nettet eller ved at slå på tråden. Husk blot, at det ikke er muligt at reservere specifikke modeller på forhånd.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice