Billeje i Estepona

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Estepona

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Estepona/Kempinski Hotel Bahia der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Estepona

Sixt Biludlejning i Estepona

Sixt Biludlejning i Estepona

Er du i gang med at planlægge en Spanienrejse langs Costa del Sol, kan vi varmt anbefale, at du kigger nærmer på muligheden for at leje en bil under opholdet. Vælg en af Sixts stationer herunder og find en premium udlejningsbil til weekendopholdet, storbyferien eller den længere kør selv ferie langs kysten. Det gør dig klar til at cruise mellem golfbaner, strande, bjerge og historiske fæstningsværker og de mange spanske restauranter. Lej din bil hos Sixt Biludlejning i smukke Estepona.Estepona er en af Costa del Sols mange søde overraskelser for det udenlandske publikum, mens spanierne selv for længst har opdaget byen. Du ankommer til en herlig by, der ligger mellem Malaga og Gibraltar, og du har desuden kun en kort køretur til jetsetbyen Marbella. Vælger du billeje i Estepona, har du kort sagt alle de rigtige kort på hånden for at opleve noget af det bedste, som Costa del Sol kan tilbyde dig. Måske tager du en udflugt til Pablo Picassos fødeby Malaga med bl.a. Alcazababorgen og kirken La Manquita, eller måske søger du i stedet et uforglemmeligt stævnemøde med Gibraltaraberne? Med biludlejning i Estepona venter der et overflødighedshorn af spændende seværdigheder!
Estepona med masser af autenticitet

Estepona med masser af autenticitet

Det sydlige Spanien er rig på oplevelser, og i Estepona kan du bl.a. opleve en autentisk fiskerby, hvis charme ikke lader sig fornægte. Tag dog ikke fejl, for Estepona er en by, der virkelig lever. Både dag og nat. I området finder du flere gode strande, ligesom du inden for en kort radius kan stå på fantastiske golfbaner. Byen er af romersk oprindelse og giver dig derfor adgang til spændende fæstningsværker, ligesom du naturligvis skal nyde en dejlig stund ved byens smukke marina, Paseo Maritimo.
Lej en bil i Estepona

Lej en bil i Estepona

Ønsker du at gøre brug af billeje i Estepona, kan du vælge mellem Sixts store udvalg af udlejningsbiler. Vælg f.eks. en stationcar, en økonomibil eller en cabriolet. Hovedparten af vores modeller har kørt under 25.000 km og hører under premium segmentet. Vi beder dig dog være forstående overfor, at du desværre ikke kan forhåndsbooke en bestemt model, men derimod kun den ønskede kategori. Vi rådgiver dig meget gerne. Vil du undgå at sidde og rode med vejkortet undervejs på turen, så lad os forsyne bilen med GPS. Det giver dig ro i sindet, så du i stedet kan nyde synet af de enestående scenarier langs Costa del Sol.
Show more
Godt at vide når du lejer i Estepona
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Estepona?
For at leje bil hos SIXT i Estepona skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Estepona.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Estepona?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Estepona. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 165 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Levante
Maserati Levante

FAQs om lejemål i Estepona

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Estepona?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Estepona?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Estepona?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Estepona

Vis mere