Billeje
Estepona
Oversæt
Spanien // Estepona
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Estepona: Sixt biludlejning online booking

Er du i gang med at planlægge en Spanienrejse langs Costa del Sol, kan vi varmt anbefale, at du kigger nærmer på muligheden for at leje en bil under opholdet. Vælg en af Sixts stationer herunder og find en premium udlejningsbil til weekendopholdet, storbyferien eller den længere kør selv ferie langs kysten. Det gør dig klar til at cruise mellem golfbaner, strande, bjerge og historiske fæstningsværker og de mange spanske restauranter. Lej din bil hos Sixt Biludlejning i smukke Estepona.

 
 • Estepona/Kempinski Hotel Bahia
  Carretera Cadiz km 159
  29680 Estepona

  Ma. - Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Estepona/Kempinski Hotel Bahia

  Sixt Billeje
  Carretera Cadiz km 159
  29680 Estepona

  Ma. - Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Estepona

Estepona er en af Costa del Sols mange søde overraskelser for det udenlandske publikum, mens spanierne selv for længst har opdaget byen. Du ankommer til en herlig by, der ligger mellem Malaga og Gibraltar, og du har desuden kun en kort køretur til jetsetbyen Marbella. Vælger du billeje i Estepona, har du kort sagt alle de rigtige kort på hånden for at opleve noget af det bedste, som Costa del Sol kan tilbyde dig. Måske tager du en udflugt til Pablo Picassos fødeby Malaga med bl.a. Alcazababorgen og kirken La Manquita, eller måske søger du i stedet et uforglemmeligt stævnemøde med Gibraltaraberne? Med biludlejning i Estepona venter der et overflødighedshorn af spændende seværdigheder!

Estepona med masser af autenticitet

Det sydlige Spanien er rig på oplevelser, og i Estepona kan du bl.a. opleve en autentisk fiskerby, hvis charme ikke lader sig fornægte. Tag dog ikke fejl, for Estepona er en by, der virkelig lever. Både dag og nat. I området finder du flere gode strande, ligesom du inden for en kort radius kan stå på fantastiske golfbaner. Byen er af romersk oprindelse og giver dig derfor adgang til spændende fæstningsværker, ligesom du naturligvis skal nyde en dejlig stund ved byens smukke marina, Paseo Maritimo.

Lej en bil i Estepona

Ønsker du at gøre brug af billeje i Estepona, kan du vælge mellem Sixts store udvalg af udlejningsbiler. Vælg f.eks. en stationcar, en økonomibil eller en cabriolet. Hovedparten af vores modeller har kørt under 25.000 km og hører under premium segmentet. Vi beder dig dog være forstående overfor, at du desværre ikke kan forhåndsbooke en bestemt model, men derimod kun den ønskede kategori. Vi rådgiver dig meget gerne. Vil du undgå at sidde og rode med vejkortet undervejs på turen, så lad os forsyne bilen med GPS. Det giver dig ro i sindet, så du i stedet kan nyde synet af de enestående scenarier langs Costa del Sol.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice