Billeje
El Prat de Llobregat
Oversæt
Spanien // El Prat de Llobregat
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i El Prat de Llobregat: Sixt biludlejning online booking

Lej allerede i dag en bil ved Sixt Biludlejning i El Prat De Llobregat, så du får rig mulighed for at udforske det nordøstlige Spanien. Den catalanske by El Prat De Llobregat er beliggende syd for metropolen Barcelona, og med en udlejningsbil fra en af Sixts lokale afdelinger starter du ud ved storbyens lufthavn. Oplev det pulserende Barcelona, opdag østkystens smukke natur og tag direkte hen til alle de skønne strande. Din billeje i El Prat De Llobregat kan reserveres via hjemmesiden, telefonisk ved Sixts medarbejderteam eller i den smarte app. Gennemse allerede i dag det alsidige sortiment af kvalitetsbiler og tag det første skridt mod en spansk kør selv ferie.

 
 • Barcelona Lufthavn T1
  Terminal 1 & 2 Llegadas
  08820 El Prat de Llobregat

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Barcelona Lufthavn T1

  Sixt Billeje
  Terminal 1 & 2 Llegadas
  08820 El Prat de Llobregat

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i El Prat De Llobregat

Når du lejer en bil hos Sixt, har du hele Catalonien for dine fødder. Sæt dig bag rattet og styr gerne Sixtbilen de ca. 15 km mod den spændende storby Barcelona. Uanset om du er tiltrukket af Gaudis imponerende arkitektur og eksempelvis vil opleve populære Park Güell eller kirken Sagrada Família, har lyst til at slappe af på stranden i La Barceloneta eller blot vil betragte folk og shoppe løs på den livlige gågade La Rambla, har byen noget for enhver smag. Anvend også gerne din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i El Prat De Llobregat til at køre langs den smukke østkyst, som hurtigt kan tage dig sydpå til den charmerende bugt og fredelige strand El Garraf eller videre til livlige Sitges, der er kendt for sine lange, rene strande og fremragende natteliv. Det er op til dig, hvad du vil udforske med Sixtbilen.

Premium udlejningsbiler for enhver smag

Billeje i El Prat De Llobregat er gjort simpelt hos Sixt, men den store professionalisme og alsidighed gennemsyrer alle vores afdelinger. Familier eller vennegrupper bør tage et kig på vores moderne 4x4'er og stationcars, som tilbyder en fremragende komfort, mens vores prisvenlige økonomibiler kan være det helt rigtige valg for dig, der rejser på et budget. Hos Sixt finder du også stilfulde sportsvogne, hvis du ønsker lidt ekstra luksus og forkælelse under opholdet, og skal du flytte gods eller varer, kan du vælge en af vores robuste varevogne. Det er desuden enkelt at tilføje en ekstra chauffør på lejekontrakten ved Sixt Biludlejning i El Prat De Llobregat samt bestille tilbehør såsom GPS navigation eller en autostol til det mindre barn. Forhåndsbestil køretøjet og ekstraudstyret med det samme, så du er velforberedt til Spaniensrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice