Billeje i Córdoba

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Córdoba

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Cordoba AVE/Bus Station der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Córdoba

Sixt Biludlejning i Córdoba

Sixt Biludlejning i Córdoba

Lej straks en bil hos Sixt Biludlejning i Córdoba, hvis du vil være ekstra fleksibel under opholdet i det sydlige Spanien. Sixt har udlejet førsteklasses premiumbiler til favorable priser i mere end en menneskealder, og du finder vores mange kontorer spredt over de fleste af verdens kontinenter. Vores mål er at kunne tilbyde dig et alsidigt sortiment af udlejningsbiler og ekstraudstyr, der kan forgylde din bilrejse lidt ekstra, og vores personlige service gør det muligt at skræddersy bestillingen helt efter dine behov. Med vores billeje i Córdoba starter du ud i den sydlige region Andalusien og har her kort afstand til verdensberømte, historiske seværdigheder, fortryllende natur og den dejlige kyst Costa del Sol. Du er altid velkommen til at foretage en prissammenligning af Sixts priser, så du finder det helt rigtige prisvenlige kvalitetskøretøj til din rejse. Córdoba er en af landets ældste byer, og her finder du flere mauriske bygningsværker, som du bare må udforske nærmere på rejsen. Du må naturligvis ikke gå glip af den imponerende og verdensberømte Mezquitamoské fra 600-tallet, der i dag fungerer som en katolsk domkirke. Gå en tur over den smukke, romerske bro, der bringer dig over floden Guadalquivir og byder på fantastiske udsigter over byen og Mezquita-en. Tag derefter gerne en tur gennem den smukke, gamle bydel, som tilhører Europas største, og få din shoppelyst stillet i nogle af de mange fantastiske butikker med lokalt håndværk og kunst. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Córdoba har du også fantastiske forudsætninger for at opdage andre dele af Andalusien. Sæt eksempelvis kurs mod historiske Granada eller vidunderlige Málaga med de mange dejlige strande mod syd.
Hos Sixt i Córdoba fokuserer vi på dine behov på bilrejsen

Hos Sixt i Córdoba fokuserer vi på dine behov på bilrejsen

Når du lejer en bil hos Sixt, sætter du dig bag rattet, når det passer dig, og kører direkte til oplevelserne og seværdighederne. Vores mange udlejningsbiler er alle af høj kvalitet og er i gennemsnit ikke mere end få måneder gamle. Det betyder, at din rejse i Córdoba og omegn vil blive komfortabel og tryg med Sixt. Det er naturligvis helt op til dig at vælge lejeperiode og foretrukken bilkategori under opholdet, og med Sixts billeje i Córdoba får du endvidere muligheden for at kunne returnere køretøjet, når det passer dig. Skulle du få brug for GPS, en autostol, tagbøjler eller noget helt andet, kan du ganske ubesværet tilføje det til din biludlejning i Córdoba.
Show more
Godt at vide når du lejer i Córdoba
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Córdoba?
For at leje bil hos SIXT i Córdoba skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Córdoba.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Córdoba?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Córdoba. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 358 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
BMW 550d M Limousine
BMW 550d M Limousine
Porsche 911 Carrera Coupé
Porsche 911 Carrera Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Audi RS4 Avant
Audi RS4 Avant
Maserati Levante
Maserati Levante

FAQs om lejemål i Córdoba

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Córdoba?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Córdoba?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Córdoba?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Córdoba

Vis mere